Haal alles uit jezelf

Je oog valt op een vacature in bijvoorbeeld de logistieke sector. De functieomschrijving spreekt je aan, maar in de functie-eisen staat keihard vermeld dat je een bepaald certificaat nodig hebt. Jij hebt dat certificaat niet. Toch wel jammer, als dit jouw droombaan lijkt te zijn. Het is daarom dat Brabant Match vaak kansen biedt voor het behalen van dergelijke certificaten. Op de bank blijven zitten, omdat er een certificaat ontbreekt, is wat ons betreft geen optie. Geef tijdens het kennismakingsgesprek op kantoor vooral aan dat een papiertje ontbreekt, maar je wel gemotiveerd bent om deze eventueel te gaan behalen. Dan scoor je pas punten!

Wat bieden we aan?

Brabant Match biedt verschillende cursussen aan voor gemotiveerde kandidaten die langdurig aan de slag willen gaan. Denk hierbij aan een heftruckcertificaat, VCA, code 95 of verschillende soorten rijbewijzen. Door het beschikbaar stellen van deze cursussen, bieden wij kandidaten de kans om alles uit zichzelf te halen en op persoonlijk vlak te groeien. En dat vinden we belangrijk. Wij geloven namelijk dat iedere persoon over kwaliteiten beschikt die leiden tot succes voor zowel de kandidaat zelf als de opdrachtgever. Concreet zijn de volgende cursussen mogelijk:

  • Alles is mogelijk!

Concreter kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Bijvoorbeeld door jou dit face-to-face toe te lichten. Vraag tijdens je kennismakingsgesprek vooral naar de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Tijd voor iets nieuws?

Zet nu je eerste stap!

Biedt je huidige baan onvoldoende uitdaging? Heb je om wat voor reden dan ook je koffers gepakt (of moeten pakken) bij je huidige werkgever? Brabant Match helpt je aan een baan die echt bij je past, of liever gezegd, die echt matcht! Door onze lokale focus hoef je nooit ver te reizen naar je nieuwe werk en pas je met jouw normen en waarden perfect in de bedrijfscultuur. Kom eens langs; de koffie staat klaar.