Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Op zoek naar ander werk in Sint-Oedenrode of Gemert?

Wil jij een stap maken in je carrière? Heb je het niet meer zo naar je zin op je huidige werkplek of overweeg je een carrièreswitch? Dan zijn de huidige omstandigheden op de arbeidsmarkt ideaal voor jou. Want werkgevers staan massaal te springen om mensen. Ben je op zoek naar andere werk in Gemert of Sint-Oedenrode, grijp dan nu je kans.

De aangewezen partij om jou daarbij te helpen in deze regio is natuurlijk Brabant Match. Wij staan in optimaal contact met onze omgeving. Onze arbeidsomgeving welteverstaan. Op dit moment zijn zo’n 200 mensen in het veld al op uitzendbasis voor ons aan de slag. Ook jou helpen we in no-time aan een fijne nieuwe baan.

Vacatures in Sint-Oedenrode

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Waarom ander werk via Brabant Match?

Werken voor een uitzendbureau spreekt niet iedereen direct aan. Hoe zit het immers met de lange-termijn-vooruitzichten? Goed dan om te weten dat we bij Brabant Match niet zo geïnteresseerd zijn in typische quick-wins. Iedere uitzendkracht die wij ander werk bieden in ons rayon Sint-Oedenrode – Gemert, heeft uitzicht op een directe aanstelling bij onze opdrachtgever. Op die manier is het natuurlijk heel interessant voor jou om je binnen een nieuw werkveld te oriënteren. Je hebt immers perspectief.

Voor wat betreft jouw plaatsing is het natuurlijk van belang dat we wel een match ervaren tussen jou en waar wij en onze opdrachtgevers naar op zoek zijn. Kom je echter kennis tekort dan kan er binnen de Brabant Match Academy mogelijk ook voor scholing en opleiding gezorgd worden. Ze leer jij alle kneepjes van het vak beheersen.

Zeg wat spreekt jou eigenlijk aan?

Die wens om ander werk te gaan verrichten in Gemert of Sint-Oedenrode ziet er natuurlijk voor iedereen anders uit. Wellicht inspireren de huidige vacatures op onze website je al. Je vindt er aantrekkelijke uitzendbanen met perspectief binnen meer dan 10 functiegroepen.

Ook als je hier niet direct iets ziet komen we vanzelfsprekend graag met jou als werkzoekende in ons Oost-Brabantse marktgebied in contact.

uitvoerder-header
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!