Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

NIEUW: het Brabant Match kasteel

12 april 2019

NIEUW: het Brabant Match kasteel

Klant is koning. Een bekende uitspraak die veel bedrijven erg serieus nemen. Bij Zalando uiten ze dat bijvoorbeeld door gedragen kleding, waar de wijnvlekken van gisteravond nog netjes op zitten en de laatste borrelnootjes nog uit de mouwen komen gevallen, terug te nemen en de klant te bedanken voor zijn/haar retour. Bij Bol.com nemen ze gewoon de mixer terug waar jij twee weken geleden een overheerlijk appeltaartje mee hebt gemaakt. Er hingen nog flink wat etensresten aan, maar hé, waarom zou je dat ding schoonmaken als je ‘m toch niet meer hoeft? Bij Wehkamp bestel je op zaterdagavond een nieuw slipje en wacht je zondagochtend ongeduldig op de hoek van de bank tot de bezorger aan de deur staat. Je hebt ‘m namelijk diezelfde ochtend nog ‘nodig’. Ondanks het slechte weer en het advies om binnen te blijven, staat ie netjes bevroren en verkleumd aan jouw deur op de afgesproken tijd. En je had niet anders verwacht, want jij bent hier de klant. Jij bent hier de koning(in). Bedrijven doen alles om de klant tevreden te stellen en het ‘beter te doen’ dan de concurrent. De meest bizarre dingen zijn mogelijk en worden geaccepteerd, alleen maar om het klantenbestand op peil te houden en ervoor te zorgen dat het gras groener blijft dan dat bij de concurrent. “Daar moesten we met Brabant Match iets mee doen”, dachten we. Hoe kunnen wij werkzoekenden en opdrachtgevers op een voetstuk plaatsen en hen echt koning(in) laten voelen? Er ging wat hersengekraak en flink gepeins overheen en we gaven de moed bijna op, toen het ons te binnen schoot: we gaan “klant is koning” gewoon hartstikke letterlijk nemen. Gewoon inclusief kroon & troon.

The Red Carpet

Een echte koning(in) maakt de voetjes niet vuil aan een vloertje dat door iedereen al in gebruik is. Nee, hij of zij eist een rode loper waar alleen de koning(in) de voetjes aan vuil mag maken. En het allerliefst maken we er dan een Engels begrip van, zodat het chiquer, duurder en exclusiever klinkt. Voor alle werkzoekenden en opdrachtgevers ligt daarom The Red Carpet klaar: een rood gestoffeerd stukje exclusiviteit. Deze mooie lap stof loopt van de ingang richting een gloednieuwe spreekkamer op ons kantoor, iets waar we over twee alinea’s graag op terug komen. Middels The Red Carpet geven wij elke bezoeker een gevoel van waardering, een boodschap dat niemand bij ons een nummertje is en dat we elke werkzoekende of klant als een individu zien. Iedereen verdient aandacht en het liefst geven we die in koninklijke vorm. Een goed begin is het halve werk!

The Crown

Niet te verwarren met de succesvolle Netflix serie. Om dat koninklijke sfeertje extra kracht bij te zetten, kronen wij elke bezoeker bij de ingang gewoon letterlijk. Speciaal ingehuurde lakeien staan met hellebaarden en schilden klaar bij de voordeur. Alvorens de eerste stap op The Red Carpet wordt gezet, wordt werkzoekenden en opdrachtgevers een kroon opgezet. En niet zomaar een kroon, maar The Crown: een gouden hoofddeksel vol diamanten en dure edelstenen. Er klinkt een euforische, koninklijke toon en we laten banieren naar beneden vallen. Het volk juicht, wat bij de binnenkomer automatisch leidt tot een glimlach van oor tot oor. Heel rustig, bedachtzaam en voetje voor voetje (echte koninklijke diva’s zelfs ‘teentje voor teentje’) loopt de koning(in) over The Red Carpet richting zijn/haar kasteel. Want waar had je anders verwacht jouw kennismakingsgesprek te voeren? In een random kamertje? Mooi niet. Speciaal voor jou is het kasteel gereserveerd. Want koninklijk bezoek moet op een koninklijke wijze in een koninklijke setting worden ontvangen. De zware kasteeldeuren worden voor jou geopend en je treedt binnen..

The Castle

Onze meest exclusieve kamer is de Kasteelkamer, maar dat klinkt veel te Nederlands en daarmee veel te boerig. Daarom treedt je binnen in The Castle: een koninklijk stukje grond waar alleen ruimte is voor de elite (dus alle werkzoekenden en opdrachtgevers). Er staan geen stoeltjes, er staan tronen. Er ligt geen vloertje, er ligt een kasteelvloer. De muren zijn niet van beton, maar van diamant. Het plafond hangt niet 250 cm boven je, maar reikt tot een eindeloze hoogte. Monden vallen letterlijk open als omhoog wordt gekeken en de machtige kroonluchters boven je rustig op en neer bewegen. Je neemt plaats, houdt wellicht een scepter in één hand en gaat een koninklijk gesprek aan met één van onze consultants. Dit wordt allemaal tot een goed einde gebracht en er heerst opperste tevredenheid bij zowel jou als onze consultant als het volk. Bij het verlaten van The Castle wordt je nog een laatste keer koninklijk begroet, wellicht middels een subtiele buiging, en ga je weer je eigen weg op de openbare vlakten. Wat een fijn bezoek.

 

Nee, we hebben geen rode loper. Nee, we kronen bezoekers niet letterlijk. Nee, we hebben geen eigen kasteel. Dat is gelogen. Wat we wel hebben is een vriendelijke groet bij binnenkomst en het idee dat elke werkzoekende en opdrachtgever uniek is en gewaardeerd moet worden. We ‘kronen’ elke bezoeker op onze eigen persoonlijke manier en werken niet met nummertjes. Onze kasteelkamer bestaat echt, maar daar staan geen tronen en hangen ook geen kroonluchters. Wel zijn we apetrots op het mooie Gimmerse Kasteel aan de wand. Deze combinatie van persoonlijkheid, waardering en lokale focus maakt Brabant Match. De koffie staat klaar. Kom je langs?


Klik hier als je werkzoekende bent en op zoek bent naar een baan die bij je past.

Klik hier als je opdrachtgever bent en op zoek bent naar (een) medewerker(s).

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!