Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Mag het nog .. ?

11 januari 2019

Mag het nog .. ?

De oliebollen hebben zich in ons lijf netjes omgezet in een extra vetrol en de laatste vuurwerkresten waaien de tuin in. De nog open champagneflessen worden eigenhandig leeggedronken en we gooien de kalender van 2018 met een smak bij het oud papier. Mooie, maar ook minder mooie dingen van het afgelopen jaar kunnen we officieel achter ons laten. Het kost nog moeite om overal van ‘2019’ te spreken, we krijgen van de zorgverzekeraar weer nieuwe moneys voor een bril of lenzen en de prijzen in winkels mogen samen met de kosten van de overheid weer omhoog. De supermarkt moet het echter met minder doen, want de hoofdprijs voor het assortiment tijdens de feestdagen kan vanaf nu niet meer worden gevraagd.

Het (werk)leven komt weer een beetje op gang. Sommige bedrijven hadden hun deuren een tijdje potdicht gehouden en sommige bedrijven (zoals wij!) hielden hun kantoordeur figuurlijk wagenwijd open. De kunstkerstboompjes worden weer in de dozen gedaan, de kerstslingers worden hardhandig opgerold en weer op zolder gegooid en alle kersthuisjes, kerstknuffels en overige kerstdecoratie moet plaatsmaken voor lege ruimte. We kussen, we zoenen en we wensen elkaar daarmee de allerbeste wensen. Of een gelukkig nieuwjaar. Of heel veel geluk en gezondheid in 2019. Of welke standaard wens dan ook. We schudden handen, we knuffelen en we glimlachen nep. Naar voorbijgangers op straat roepen we gelukswensen en we krijgen uiteraard een, zoals verwacht, “JIJ OOK DE BESTE WENSEN!!!” terug. We houden ons netjes aan het ‘kerst-oud-en-nieuw-en-de-daaropvolgende-gelukswensen’ script. Heb ik jou al een gelukkig nieuwjaar gewenst? Ja, gisteren. Nee, we hebben elkaar helaas niet meer gezien. Oh, doe mij maar een gelukswens dan. Maar nu is het klaar: het mag niet meer. Heb je elkaar nog niet geattendeerd op de allerbeste wensen? Dan heb je pech, want wie elkaar nu een gelukkig nieuwjaar wenst is hartstikke strafbaar.

Maar we doen het lekker toch!

Stelen mag niet en door rood rijden is ook verboden. Op 30 december vuurwerk afsteken is strafbaar en ook je lessen op school inruilen voor een netflix & chill middag is niet toegestaan. Elkaar op 11 januari gelukswensen doneren, omdat je daar nog niet eerder een kans voor had, is eveneens niet de bedoeling. En toch gaan we ‘t doen:

“Wij wensen alle medewerkers, potentiële medewerkers, klanten, potentiële klanten, de buren, de overburen en de bovenburen het allerbeste voor 2019! Dat het voor eenieder van ons een jaar mag worden vol geluk, gezondheid en successen. Dat het een jaar mag worden waarin jouw dromen en ambities werkelijkheid worden. Kom nog eens langs op kantoor: de koffie pruttelt en is gereed voor mondinname.”

We hebben het gedaan en het voelde goed. Als we het niet zouden hebben gedaan, zouden we ons waarschijnlijk bij lange na niet zo goed voelen. En omdat het eigenlijk niet had gemogen, voelen we ons extra goed. Wat een ontzettend goed begin van 2019. Ook een ontzettend goede alinea dit. Einde, punt.

Zit je er wel nog een beetje warm bij?

Is jouw 2019 in ieder geval wel warm begonnen? Met het officiële, exclusieve en limited edition Brabant Match fleece deken als ons kerstcadeautje aan jou, heb je in ieder geval de kans gehad om onze warmte te kunnen en mogen ontvangen. Voelde dat ook goed en zou je je waarschijnlijk bij lange na niet goed voelen als je het niet zou hebben gedaan? Alle kleedjes-ervaringen mogen uiteraard met ons worden gedeeld, zodat we onze kleedjes-service kunnen blijven verbeteren (als er nog iets te verbeteren zou zijn). Geeft het kleed jou de juiste gevoelens, beleving en heetheid? Moet je terecht aan ons denken als je plaatsneemt onder de golf van warmte? Voel je je fijn als je onder ons mag zitten of liggen? Goed, het idee is duidelijk. Wederom een ontzettend goede alinea dit. Einde, punt.

Zien we je snel (weer) verschijnen op ons kantoor in Gemert? Vinden we leuk!


Klik hier als je werkzoekende bent en op zoek bent naar een baan die bij je past.

Klik hier als je opdrachtgever bent en op zoek bent naar (een) medewerker(s).

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!