Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Jouw sprong naar succes

11 oktober 2019

Jouw sprong naar succes

Daar waar jij altijd op de bank ligt, is het meubilair helemaal ingedeukt. Zelfs de bank wordt moe van jouw urenlang zitten, liggen en Netflixen. De hele dag doe je niets anders dan onderuit hangen en je favoriete series kijken. Dat zijn er ondertussen al méér dan je vingers aan beide handen hebt. En waarom zou je daar verandering in brengen? Je hebt toch geen baan. Sporten is niet jouw ding en sociaal zijn staat al heel lang niet meer op jouw takenlijst. De overbuurjongen maakt jou attent op het feit dat er uitzendbureaus bestaan die jou aan een baan helpen.

Daar waar je een nummertje bent.
Daar waar je slecht betaald krijgt.
Daar waar je altijd minder verdient dan een ander.
Daar waar je toch nooit een baan vindt.
Daar waar iedereen in pak loopt.
Daar waar je je ongemakkelijk voelt.

De overbuurjongen ziet jou denken en maakt je met een enkele beweging belachelijk. “Nee man, niet bij Brabant Match”, hoor je ‘m zeggen. “Dat is gewoon een chill uitzendbureau met allemaal jonge mensen enzo”. Een moment lang twijfel je en denk je aan alle uurtjes op de bank voor de buis. Je weet zelf heel goed dat je dit niet eeuwig vol kunt houden. Je portemonnee schreeuwt om hulp en je moeder wordt ook lichtelijk vervelend van al jouw aanwezigheid in huis en specifiek op de bank. Op de laptop surf je naar www.brabantmatch.nl en check je alle actuele vacatures. Best interessant. Maar waarom zou je deze sprong maken?

Reden 1: Brabant Match is leuk!

Makkelijk om dat van jezelf te zeggen, maar feit is dat wij als uitzendbureau erg dicht bij onze klanten en werkzoekenden staan. Met een persoonlijke touch geven wij richting aan ons bedrijf. We fungeren in een jong team van gemiddeld 33 jaar oud. We lopen niet formeel suf in een driedelig pak rond en spreken elkaar gewoon aan met “je”. Onze cappuccino op kantoor is hemels lekker en een kennismakingsgesprek voelt alsof we elkaar al jaren kennen. We kunnen en mogen dus wel stellen dat het bij ons uitzendbureau best wel heel leuk is. Het is belangrijk dat je als lokaal uitzendbureau de juiste sfeer creëert. En dat is de reden waarom het bij ons altijd gezellig is. Langskomen is een feestje!

Reden 2: wij doen niet aan nummertjes!

Bij andere uitzendbureaus ben je misschien “die ene kleine vrouw uit Uden” of “klant 134”, maar bij Brabant Match ben je gewoon “Thea” of “Kingspan Unidek”. Wij noemen het beestje gewoon bij de naam, gewoon omdat je dat verdient. En omdat onze persoonlijke benadering het niet toelaat dat we spreken in nummertjes en vage persoonsomschrijvingen. Als je onze kantoordeur opent, krijg je dus waarschijnlijk een “Hé Thea” naar je toegeworpen en geen “Goedendag, heeft u een afspraak?”. Een goed begin is het halve werk en start al bij binnenkomst.

Reden 3: wij zijn lokaal gefocust!

Doordat wij veelal werken met lokale opdrachtgevers, ga je automatisch altijd op zoek naar een baan in de regio. Dat scheelt reistijd. Wij geloven in de kracht van een lokaal netwerk en zijn overtuigd van de potentie van lokale bedrijven in een straal van 20 km van ons koffiezetapparaat. Waarom aan de slag aan de andere kant van Nederland als je ook gewoon met de fiets naar het werk kunt? We werken nauw samen met bedrijven in de omgeving en weten precies wat zij zoeken. Daardoor is er vaak snel een blijvende match.

Reden 4: we kijken echt naar JOU!

Het lijkt logisch dat we jou als persoon in overweging nemen bij het invullen van vacatures, maar ‘vanzelfsprekend’ is het voor veel uitzendbureaus niet. Vaak wordt meer dan nodig uitgegaan van puur een cv en is iemands karakter ‘bijzaak’. Bij Brabant Match gooien we dat helemaal om. Een cv is bij ons geen bijzaak, maar ook niet belangrijker dan nodig. Wij vinden het juist interessant hoe iemand als persoon in elkaar steekt en of diegene met zijn/haar houding past binnen de bedrijfscultuur van de opdrachtgever. Je kunt een mooi ‘papiertje’  hebben, maar als er intern een sfeer hangt die niet klikt bij het karakter, houdt het op. Je scoort bij ons dus echt punten als je lekker jezelf bent en vooral laat zien wie jij bent en waar je voor staat.

Daar waar jij altijd op de bank lag, is het meubilair nog steeds helemaal ingedeukt. Zelfs de bank werd moe van jouw urenlang zitten, liggen en Netflixen. De hele dag deed je niets anders dan onderuit hangen en je favoriete series kijken. Je denkt terug aan de overbuurjongen die jou zag denken en je met een enkele beweging belachelijk maakte. “Nee man, niet bij Brabant Match”, hoorde je ‘m nog zeggen. “Dat is gewoon een chill uitzendbureau met allemaal jonge mensen enzo”. Op de laptop surfte je naar www.brabantmatch.nl en checkte je alle actuele vacatures. Best interessant. Maar waarom zou je deze sprong maken en kiezen voor  Brabant Match? Jij weet ondertussen wel waarom.

Daar waar je geen nummertje bent.
Daar waar je slecht goed betaald krijgt.
Daar waar je altijd minder even veel verdient dan als een ander.
Daar waar je toch nooit altijd wel een baan vindt.
Daar waar iedereen niemand in pak loopt.
Daar waar je je ongemakkelijk op je gemak voelt.


Klik hier als je werkzoekende bent en op zoek bent naar een baan die bij je past.

Klik hier als je opdrachtgever bent en op zoek bent naar (een) medewerker(s).

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!