Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

JAAAAA, 100 openstaande vacatures!

4 mei 2018

JAAAAA, 100 openstaande vacatures!

Er bestaan van die hoogtepunten in je leven: afstuderen, samenwonen, het eerste kind en oma worden. Bij het afstuderen kun je eindelijk een verschrikkelijke periode achter je laten. Nooit meer proefwerken, tentamens en zinloze verslagen schrijven. Nooit meer tegen dat chagrijnige gezicht en de wallen van die Nederlands lerares kijken en nooit meer als laatste worden gekozen bij de gymlessen. Bij het samenwonen heb je eindelijk een eigen stekkie, een plek waar niemand je orders geeft om vuile was op te ruimen of je bord leeg te eten. Elke dag pizza en friet en de avond afsluiten met een flinke kapsalon. Hmmmm. Bij het eerste kind heb je iets weten te creëren waar niets in je leven meer aan kan tippen. Het allermooiste pareltje uit de zee, de allermooiste knuffel op de kermis, de perfecte outfit op Zalando. Oma worden geeft gewoon een heerlijk (oud) gevoel en laat je beseffen dat de tijd niet stilstaat. En dat is maar goed ook.

Ook bedrijven kennen hun hoogtepunten: een record omzet, een record aantal klanten of dagelijkse bestellingen, een record aantal producten in het assortiment. Bij Brabant Match vinden we een record omzet wel leuk. Een record aantal klanten is ook tof. Bestellingen doen we niet aan en we verkopen ook geen producten. Waar we wel volop mee bezig zijn is het aanbieden van de allerleukste vacatures, en daar kan je natuurlijk ook een record van maken: een record aantal openstaande vacatures. En drie keer raden: we hebben zo’n record gehaald. Met trots hebben we nu..

100 openstaande vacatures!

Wij leven oprecht mee met openstaande vacature 98 en 99.. Net geen winnaar. Maar hé, niet getreurd. Er is weer een nieuwe mijlpaal bij 200 openstaande vacatures, toch?

Wat betekent het nou dat we 100 openstaande vacatures online hebben staan? Dat we door de bomen het bos niet meer zien? Nop, het betekent dat de economie weer aan het aantrekken is en de arbeidsmarkt weer een aantrekkelijke plek aan het worden is. En nog beter: dat de PLAATSELIJKE economie weer aan het aantrekken is en de PLAATSELIJKE arbeidsmarkt weer een aantrekkelijke plek aan het worden is. Want dat is natuurlijk waar we op focussen. Hoe gaaf is het als je op zoek bent naar werk en je gewoon in de omgeving aan de slag kunt?

Is werken via Brabant Match iets voor mij?

Om een lang verhaal kort te maken: JA, natuurlijk is dat echt iets voor jou. Misschien ben je recent afgestudeerd en op zoek naar een baan. Of wellicht heeft je vorige werkgever de verkeerde keuze gemaakt en jou buitengezet. Het kan ook zomaar zijn dat je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, gewoon omdat het kan. De horizon reikt verder dan je kijken kunt en toch hoef je daarvoor niet stad en land af te gaan. Je kunt voor een nieuwe baan namelijk gewoon in de buurt aan de slag gaan. En dat is waar wij als uitzendbureau expert in zijn: lokale werkgelegenheid en werkzoekenden een uitdaging bieden vlakbij huis. Brabant Match is JUIST iets voor jou, omdat je waarschijnlijk op zoek bent naar werk, maar het nog niet echt soepeltjes loopt. Of misschien heb je geen zin om het hele internet af te struinen naar banen die matchen. Geen zin in 100 sollicitatiegesprekken? Wij gaan voor jou op zoek naar een uitdagende functie. De hoogte van je salaris is niet van invloed als je via ons werkt. Dat blijft namelijk gewoon even hoog als zonder ons! Alleen bieden wij dan al die extra’s. Daarmee proberen we jou over de streep te trekken; zijn we heel eerlijk in.

Ik heb een leuke openstaande vacature gezien!

Oké, niiiice. Stuur je ons je CV en neem je contact met ons op? Bellen of mailen is goed. Dan plannen we een gesprekje (met koffie, thee of het allerlekkerste water van de hele wereld) en leren we jou wat beter kennen. We gaan jou voorstellen aan de opdrachtgever en wie weet vervul je volgende week al de functie van je dromen! Keep on dreaming, zeggen ze meestal, maar wij maken droompjes gewoon werkelijkheidjes. Er is namelijk echt niets leuker dan elke dag met plezier naar je werk gaan en voldoening halen uit hetgeen je doet. Maak van je werk een hobby en laat ons op zoek gaan naar een baan die ECHT, ECHT, ECHT bij jou past!

Vinden jullie de opwarming van de aarde ook zo’n probleem?

JA! Als de aarde opwarmt en het klimaat verandert, heeft dit bijvoorbeeld gigantische gevolgen voor de prijs van wijn. Die gaat namelijk omhoog en dat vinden we %$#^$@^@. De kwaliteit gaat dan ook achteruit. Dus slechtere wijn voor meer geld. Staan we niet achter.

Vertellen jullie mij welke vacature de “100e openstaande vacature” is?

Nee.

 

Klik hier als je werkzoekende bent en op zoek bent naar een baan die bij je past.

Klik hier als je opdrachtgever bent en op zoek bent naar (een) medewerker(s).

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!