Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Ivo bij Isolatie.com

1 november 2019

Ivo bij Isolatie.com

Schermpjuh BV

Het geluid van de wekker knarst om 07:00 uur als het meest knarsende der knarsenden door de nog half slapende hersenpan van Ivo. Ondanks dat hij gisteren tijdig onder de wollen dekens is gekropen, blijft vroeg opstaan een issue. Niet omdat Ivo zo’n luiwammes is, maar omdat hij niet op z’n plek zit bij zijn huidige werkgever Schermpjuh BV, een bedrijf dat zich specialiseert in het staren naar beeldschermen. Hij is hier terechtgekomen via een vriend die ook werkzaam is bij het bedrijf. “Een heerlijke kantoorbaan, waarbij jouw focus ligt op het staren naar schermen”, zei die vriend van ‘m. Uit coulance heeft Ivo de baan aangenomen en zit hij nu op de afdeling LangStaren, een afdeling waarbij je vooral met je hersenen moet werken en niet met je handen. Op de muur hangen tegeltjeswijsheden als “Staren duurt soms jaren”, “Staren helpt besparen” en “Staren zonder gevaren”. Er heerst een flinke dosis passiviteit in het bedrijf, iets waar Ivo eigenlijk helemaal niet om staat te springen. Werken met beeldschermen is op zijn zachtst gezegd niet zijn grootste droom.

Nieuwe start

Het allerliefst werkt Ivo met zijn handen en is hij de hele dag bezig-bezig. Niet in de vorm van een staarwedstrijd naar beeldschermen, maar bijvoorbeeld in de bouwsector. Ivo neemt de proef op de som, brengt Schermpjuh BV op de hoogte van zijn vertrek en wordt bedankt en getrakteerd op een nieuw beeldscherm. Dan zou ie de hele dag kunnen staren, zelfs nu hij niet meer bij Schermpjuh BV werkt. Bij thuiskomst gaat het nieuwe beeldscherm rechtstreeks naar de buurvrouw. Zo hoeft Ivo zich niet meer bezig te houden met levenloos staren en kan de buurvrouw Hart van Nederland staren alsof haar leven er vanaf hangt. Twee vliegen in één klap. Niet lang daarna besluit Ivo contact op te nemen met Brabant Match, een uitzendbureau dat zich specialiseert in lokale vacatures. Dat ziet hij wel zitten, want lang reizen valt niet binnen zijn interessepakket. Een kennismakingsgesprek kan de start betekenen van een nieuw begin: eentje die hij graag met beide HANDEN aan wil pakken!

Warm bad

Ivo wordt geplaatst bij Isolatie.com in Handel, een bedrijf dat zich focust op het verduurzamen van woningen door het aanbrengen van verschillende soorten en maten isolatie. Hij gaat hier aan de slag als isoleerder. Ivo heeft wel enige ervaring in de bouw, maar heeft zich nooit eerder beziggehouden met isolatie. Dat lijkt echter geen probleem! Bij binnenkomst krijgt Ivo een warm welkom en voelt de sfeer meteen informeel aan. Zijn collega’s zijn geen saaie, suffe beeldschermstaarders, maar daadwerkelijk gezellige medewerkers. De koffie smaakt prima en er heerst echt een groepsgevoel. Samen met zijn directe collega’s gaat hij op pad om bij klanten isolatiemateriaal aan te brengen. Op de werkvloer wordt hem dat geleerd en wordt hij intern opgeleid tot een echte isoleerder. Ivo is blij, want hij hoeft nu niet meer levenloos naar beeldschermen te staren. Hij kan lekker aan de slag en vanaf nu écht met zijn handen werken. Gewoon bezig zijn.

Interesse?

Nu is Ivo maar een fictief personage, bedacht uit een eindeloos creatieve hersenpan. Maar het hoeft niet bij fantasie te blijven. Werken bij Isolatie.com, omdat je bijvoorbeeld op zoek bent naar een baan waarbij je écht met je handen aan de slag kunt? Dat is geen droom die geen werkelijkheid kan worden. Ook als je geen of minder ervaring hebt als isoleerder, kun je bij deze topwerkgever aan de slag. Op de werkvloer word je opgeleid en begeleid in het complete proces. Heb je (enige) ervaring in de bouw? Dat is mooi meegenomen, maar zeker geen eis. Echte aanpakkers zijn meer dan welkom!

Bekijk bijvoorbeeld eens deze vacature van (leerling) isoleerder, neem telefonisch contact met ons op (0492-745107) of stuur een e-mail (info@brabantmatch.nl).

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!