Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Iris: van stagiaire naar superster

12 januari 2018

Iris: van stagiaire naar superster

Brabant Match groeit. Niet alleen het aantal werkzoekenden en opdrachtgevers dat zich aanmeldt, maar ook het aantal medewerkers dat werkt via Brabant Match. Waar een jaar geleden nog 85 medewerkers actief waren, zijn dat er afgelopen jaar 175 geworden. Een groei van meer dan 100%. Kleinigheidje. Tot slot groeit ook nog het aantal kantoormedewerkers. Dat zijn de mensen die zo zwoel mogelijk de telefoon opnemen als je belt, de mensen die jou een e-mail sturen met goed nieuws, de mensen die een veelbelovend intakegesprek met je voeren. Maar dit zijn ook de mensen die zorgen dat er interessante vacatures beschikbaar komen, de mensen die jou wellicht aan een baan helpen, de mensen die verantwoordelijk zijn voor je kerstpakket. Met een groeiend aantal medewerkers groeit ook het aantal kantoormedewerkers. Recentelijk heeft onze stagiaire Iris een contract getekend wat haar officieel “Brabant Match medewerker” maakt. Stagiaire zijn is verleden tijd; er liggen nieuwe uitdagingen in het verschiet.

 

The voice

Wellicht heb je al eens met “onze Iris” gesproken. Ze neemt in 78.1% van de gevallen de telefoon op als je belt. Haar rustgevende stem heeft al menig werkzoekende overtuigd te kiezen voor ons uitzendbureau. Wanneer de telefoon rinkelt, kijken kantoormedewerkers smekend naar Iris. De ene medewerker staat namelijk met hete koffie in z’n hand (zie informatie onder kopje “the coffee”) en de andere medewerker is druk in de weer met glitter selfies. Nog een andere medewerker doet of ie doof is en de andere medewerker zit op het toilet. Kortom: Iris is onze redder in nood als het gaat om het opnemen van de telefoon. Bel eens op en laat je verrassen!

 

The coffee

Iris is op nog veel meer fronten erg collegiaal, wat bijvoorbeeld blijkt uit de recentelijk gepubliceerde “koffie halen” cijfers (oktober 2017):

Koffie halen

Toelichting: figuur laat zien hoe vaak kantoorpersoneel koffie haalt voor anderen, uitgedrukt in procenten

Iris nam in oktober een mooie 3e plek in bij de Brabant Match koffie-halers. Spoedig zal er een nieuw onderzoek worden opgesteld en zal er opnieuw informatie worden verzameld. Er wordt dan een nieuwe figuur samengesteld en gepubliceerd. Deze twee figuren zullen drastisch van elkaar gaan verschillen! Iris is namelijk, samen met enkele collega’s, flink in de weer om eigen percentages op te krikken. Op kantoor wordt gestreden om de hoogste koffie-halen percentages en niets staat in de weg om Roy van zijn troon te stoten als opper-koffiehaler. Iris zou hier zomaar eens als winnaar uit de hoek kunnen komen..

 

The understanding

Als er iémand begripvol is binnen het Brabant Match team, is dat Iris. Ooit is zij overgeslagen bij het koffie-halen. Iedere medewerker werd voorzien van een heerlijk bakkie, terwijl Iris op een houtje moest bijten. Naar haar werd niet gekeken, voor haar werd niet gezorgd. Als een rustig briesje zat zij tussen wilde orkanen te werken. Zij was het kleine zonnestraaltje wat niet werd waargenomen in de koffiezwarte duisternis. Toen niemand oog voor Iris leek te hebben, benaderde een collega haar. Hij toonde belangstelling en bood Iris een kop koffie aan. Iris accepteerde de koffie, had begrip voor de situatie en vertelde dat ze er geen probleem van zou maken (in ruil voor een extra croissantje bij de bedrijfslunch). Alle collega’s hebben zich daarna aan haar geëxcuseerd en ze was begripvol. Als een soort heilige engel, een groots Bijbels figuur, toonde ze genade. Kantoormedewerkers nemen nu een voorbeeld aan het begrip van Iris. Dit is een collega waar je op kunt bouwen.

 

The offers

Zie je een Brabant Match vacature voorbijkomen op websites van derde partijen? Dit is Iris’ verantwoordelijkheid. Ze bedenkt, ze schrijft, ze publiceert. Het opstellen van vacatures is voor haar een fluitje van een cent. Als een soort modieuze tovenaar laat ze de leukste vacatures online verschijnen. In een handomdraai, like magic, staat er een nieuwe vacature online. Werkzoekenden blij, klanten blij, Brabant Match blij. Correcte teksten en aantrekkelijke aanbiedingen: Iris weet hoe ze eenieder moet verblijden. Toch weer een soort heilige engel dan. Een modieuze, betoverende, heilige engel. Gaan we nu te ver?

 

The moment of fame: the contract

Toen was daar het moment. Werkgever en werknemer (hierna (en zelfs hiervoor al) “Iris” genaamd) tegenover elkaar. Het was toen dat werkgever de heilige woorden “Wilt Gij?” sprak. Nadat Iris snel maar zwoel een inkomend telefoontje had beantwoord, een kop koffie had gehaald voor zowel haarzelf als haar werkgever en een vlugge maar perfecte vacature online toverde, keek zij werkgever begripvol aan. Hij doelde hier op iets speciaals, een moment dat van groots belang zou zijn voor de nabije toekomst. Het moment was aangebroken om te tekenen. Geen huisjes, poppetjes of smileys, maar een heuse handtekening. Een handtekening onder een speciaal document. Iris dacht diep na en zette uiteindelijk een betoverende krabbel. Een heilige verbintenis was getekend. Iris zou deel uit gaan maken van een team mede-engeltjes. Als een ware consultant rijst zij uit de grond en zet ze haar eerste stap als nieuwe Brabant Match medewerker.

 

Het hele team van Brabant Match feliciteert Iris met haar nieuwe contract en wenst haar heel veel succes toe!

 

Check onze actuele vacatures en aarzel niet om contact op te nemen voor een gesprek. Laat dit JOUW moment of fame zijn.

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!