Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Interview met Kim

15 september 2020

Interview met Kim

Wij hebben altijd een heleboel vragen voor onze kandidaten, maar het is natuurlijk ook leuk als jullie wat meer van ons weten! Vandaar dat we onze eigen Brabant Match’ers een paar korte vragen hebben gesteld.

Deze week in de voorstelronde: Kim Lekatonpessy (Groenen is haar meisjesnaam, vandaar de foto ;-))!
Kim werkt sinds 2017 bij Brabant match en is een van onze consultants. Kim gaat iedere dag onder andere op zoek naar de match tussen kandidaten en opdrachtgevers. Wanneer je als kandidaat solliciteert op een van de leuke openstaande vacatures, is de kans groot dat je in gesprek mag met Kim! Wat een feestje 😀

Als je niet bezig bent met jouw werk als consultant, wat doe je dan het liefste in je vrije tijd?
Ik breng graag veel tijd door met mijn gezin en vrienden. In mijn vrije tijd kook ik ook graag. Het liefste probeer ik dan zoveel mogelijk nieuwe recepten uit!

Wat wilde je als kind altijd worden?
Ik wilde vroeger heel graag kapster worden. Maar toen ik aan de kappersopleiding begon, vond ik het toch niet zo leuk als ik verwacht had.

Naar welke muziek luister je het liefste?
R&B, pop en soul vind ik het leukste om naar te luisteren, maar eigenlijk vind ik alle muzieksoorten wel leuk. Hardstyle vind ik het minst leuk om naar te luisteren.

Voor wat zou je jou wakker kunnen maken?
Kaas! Dat vind ik echt heel lekker.

Wat is jouw favoriete gerecht?
Ik houd van koken en lekker eten, dus ik vind veel gerechten lekker. Wanneer ik uit eten ga in een goed restaurant vind ik eigenlijk alles lekker. Maar verse sushi staat op nummer 1!

Wat betekent werken bij Brabant Match voor jou?
Bij Brabant Match is het écht een warm bad. Het is een fijne club mensen en al onze neuzen staan dezelfde kant op. We zijn een verlengstuk voor de opdrachtgevers en helpen kandidaten om een leuke baan te vinden. Dat vind ik erg leuk werk. Het leukste is dat ik er ook een vriendschap met mijn collega’s aan heb overgehouden!

Wat staat er nog op jouw bucket list?
Ik zou graag nog willen reizen naar Azië en de Nijmeegse Vierdaagse willen lopen. Maar eigenlijk verandert mijn bucket list continu, want mijn motto is: ‘Zoveel mogelijk genieten en je hart volgen’.

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!