Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Interview Lotte

15 september 2020

Interview Lotte

Als je niet bezig bent met de administratie, contracten of facturatie op kantoor, wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik het liefste samen met mijn gezin en doen we leuke dingen met vrienden en familie. Ik heb een eigen paard en deze ga ik in mijn vrije tijd verzorgen. Roy en ik hebben samen één grote hobby en dat is uit eten en lunchen. Ik kan niet wachten totdat de restaurants weer open gaan en we samen weer wat lekkers kunnen eten!

Wat wilde je als kind altijd worden?
Juffrouw, maar dat is niet meer wat bij mij past. Ik ben erg dankbaar en blij met mijn werk bij Brabant Match!

Waar ga je het liefst op vakantie?
Spanje! We gaan ieder jaar met de auto naar dezelfde camping. Super gezellig!

Eet je liever vlees of vis, of eet je überhaupt geen vlees of vis?
Het liefst eet ik vlees en dan vooral varkenssaté, kipsaté of ossenhaas.

Wat is jouw favoriete gerecht?
Kipsaté!

Wat betekent werken bij Brabant Match voor jou?
In mijn functie als hoofd administratie zorg ik ervoor dat alles goed geregeld is wanneer een kandidaat gaat starten. Ik ben een zorgzaam typ en iedereen kan bij mij terecht wanneer ze vragen hebben over bijvoorbeeld betalingen, facturering en contracten. Ook vind ik het sociale contact op de werkvloer erg fijn en het team is zo hecht dat we zelfs bevriend zijn. Ik vind het heel bijzonder, en ben er erg trots op, dat ik dit samen met Roy mag doen!

Wat staat er nog op jouw bucket list?
Ik wilde graag een eigen paard, die heb ik nu! Het enige wat nu nog op mijn bucket list staat is trouwen. Dan zijn al mijn dromen werkelijkheid. Roy en ik zouden eigenlijk dit jaar gaan trouwen, maar helaas kan dat nu niet door gaan. We wachten op het moment dat we onze bruiloft kunnen vieren zoals we dat zelf graag willen; een groot feest en zonder 1,5 meter afstand!

 

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!