Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

Intern transport cursus

Brabant Match is hét uitzendbureau dat voorziet in arbeidskrachten in de wijde omgeving van Gemert. Vanwege het karakter van de bedrijvigheid in en rondom onze thuisbasis, hebben wij onder andere veel affiniteit met de invulling van logistieke vacatures en magazijn gerelateerde werkzaamheden. Om de vaardigheden van onze uitzendkrachten op peil te brengen, hebben we een uitgekiend cursusaanbod ontwikkeld, waaronder een algemene opleiding intern transport. Ook als werkgever met eigen personeel kan van onze opleidingsmogelijkheden gebruik gemaakt worden. Een cursus intern transport via de Brabant Match Academy kan onder andere betrekking hebben op:

  • Reach- of heftruck basis of herhaling;
  • Veilig werken met de elektrische stapelaar, pallettruck of high level orderpicker;
  • Een cursus veilig werken in de omgeving van interne transportmiddelen;
  • Etc.

Bekijk hier ons intern transport trainingsaanbod

Aanbod

Intern transport training en bijbehorend certificaat

Medewerkers die ergens toe in staat zijn willen dat ook kunnen laten zien. Niet alleen aan jou als werkgever, maar eventueel ook aan hun toekomstige baas. Het is dan ook mogelijk om elke intern transport opleiding via Brabant Match Academy af te sluiten met een examen.

Slaagt de cursist voor zowel het theorie- als het praktijkgedeelte dan ontvangt hij / zij een specifiek certificaat intern transport. De cursus ‘Veilig werken in de omgeving van intern transport middelen’ biedt in algemene zin de meeste toegevoegde waarde en is letterlijk voor elk van je medewerkers van 16 jaar en ouder geschikt. Leer medewerkers gevaren in een magazijnomgeving te herkennen voor hun eigen welbevinden en de continuïteit van de bedrijfsvoering.

Waar kun je beter in investeren dan in personeel?

Onze cursus intern transport is speciaal ontwikkeld om eigen personeel dat wij uitzenden bij opdrachtgevers bekwaam te maken in hun toekomstige logistieke omgeving. Beschik je zelf over vaste medewerkers dan vormt dergelijke educatie ook een meerwaarde voor jouw personeel. Kennis vergaren, vooral in praktische zin stimuleert medewerkers om steeds weer het best uit zichzelf te halen.

Wij bieden zowel standaard opleidingen en certificatietrajecten als maatwerktrajecten aan.

Brabant-Match-Academy-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!