Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Interessantste vacatures in Sint-Oedenrode

Woon jij in Sint-Oedenrode in de gemeente Meierijstad en ben je op zoek naar werk? Jouw woonplaats vormt een van de kernen van het werkgebied van Brabantmatch.nl. Er wonen in deze stad zo’n 19.000 mensen. Daarvan zijn altijd personen op zoek naar een interessante baan. Jij toevallig ook?

Dan hebben we goed nieuws voor je, want wij hebben uitstekende contacten met een groot gedeelte van de bijna 2.500 bedrijven in jouw woonplaats. Veel ondernemingen vertrouwen op onze dienstverlening voor wat betreft het werven en uitzenden van personeel. Daarbij nemen we altijd het lange-termijn-perspectief in ogenschouw. Wij hebben met zekerheid die geweldige vacature in St-Oedenrode met uitzicht op een vaste aanstelling voor jou vacant.

Vacatures in Sint-Oedenrode

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

En ook voor de leukste vacatures in Gemert

Ook in andere, soortgelijke steden en gemeenten in de buurt hebben wij een arbeidsmarktbepalende reputatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van vervulling van een leuke vacature in Gemert? Net als in Sint-Oedenrode is dat een plaats waar de typische Brabantse mentaliteit zeer sterk aanwezig is en waar jij je dus thuis voelt. Werken in een stad met een dorps karakter, waar gezelligheid, vriendelijkheid en gemoedelijkheid overheersen maar waar tegelijkertijd hard en professioneel gewerkt wordt.

Ook voor de ontwikkeling van medewerkers

Brabant Match beschikt over een continue ruimschalig bestand aan interessante vacatures in Sint-Oedenrode en Gemert binnen diverse werkgebieden. Ondernemingen kunnen van onze dienstverlening gebruikmaken door vervulling van hun vacature op uitzendbasis.

Afgezien van ons hoogwaardige lokale netwerk, wordt een sterke toegevoegde waarde door onze opleidingstak gevormd. Met de Brabant Match Academy waarborgen wij namelijk dat medewerkers steeds gecertificeerd en vakkundig aan het werk zijn. En de ervaring leert dat medewerkers die zich inhoudelijk kunnen ontwikkelen de meest tevreden werknemers zijn.

Werkzoekend of werkgever en geïnteresseerd in de vervulling van vacatures in de regio’s ‘Rooi’ en ‘Gimmert’? Neem contact op met een van onze HR-professionals.

uitzenden
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!