Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Hét uitzendbureau van Gemert en omstreken

Uitzendbureau gelegen in omgeving Sint-Oedenrode

Ben jij als werkzoekende vooral op zoek naar een vaste baan? Dan zul je misschien niet bij verschillende uitzendbureaus de deur plat lopen. Veel van onze concullega’s hebben immers het imago dat ze mensen met name voor korte tijd aan werk kunnen helpen. Brabant Match onderscheidt zich van dergelijke uitzendbureaus voor de regio Gemert. Wij zijn namelijk vooral op zoek naar uitzendbanen voor langere tijd, die bovendien perspectief geven op een vaste dienstbetrekking.

Ons uitzendbureau heeft zeer veel korte lijnen met werkgevers in de hele regio, tot aan Sint-Oedenrode aan toe. Daardoor kennen wij de actuele arbeidskrachtbehoefte van onze opdrachtgevers zeer goed. Een nieuwe functie? Wij weten het het eerst.

Vacatures in Sint-Oedenrode

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Anders dan andere uitzendbureaus in de regio Sint-Oedenrode

Kijk maar eens op onze website. Daar vind je actuele vacatures voor uitzendwerk voor alle denkbare branches. Wij bieden werk aan binnen maar liefst een 15-tal functiegroepen, variërend van de zorg tot de groenvoorziening. En van commercie tot administratief en secretarieel werk. Zoek jij een uitzendbureau waar je langere tijd voor aan de slag kunt? Maar kom je zelf uit Sint-Oedenrode? Geen probleem want ook in jouw regio hebben we connecties met werkgevers.

Als jij voldoet aan het profiel van onze opdrachtgever en bovendien een match vormt met de workforce van ons eigen uitzendbureau in Gemert, dan stellen we je voor. Wellicht kun je volgende week al op de fiets naar je nieuwe baan en samenwerken met andere werkzoekenden in jouw regio.

Wij helpen je je te ontwikkelen

Wat ons nog meer van andere uitzendbureaus in Gemert en Sint-Oedenrode onderscheidt, is dat wij er ook zijn om jou je als werknemer te laten ontwikkelen. Wij bieden namelijk een groot aantal trainingen en online cursussen aan om je vaardigheden te ontwikkelen en certificaten te behalen. Ben je werkgever en wil je dat je personeel zich verder ontwikkelt, dan kun je hier ook gebruik van maken.

Brabant-Match-Sfeerfoto-Esther-Piet-Hein
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!