Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

Heftruck cursus via Brabant Match Academy

Heftruck opleiding

Als werkgever wil je dat je personeel beschikt over de juiste competenties. Dat maakt dat je mensen probleemoplossend kunnen acteren, dat ze zelfredzaam, efficiënt en effectief zijn. En daar hoort een gedegen opleiding bij. Bij Brabant Match hebben we binnen onze leertak Brabant Match Academy, een uitgekiend aanbod van cursussen en opleidingen ontwikkeld. Wil een van je medewerkers in de logistiek zich bijvoorbeeld verder ontwikkelen, dan is wellicht een training heftruck iets voor hem of haar.

Ons trainingsaanbod bestaat uit een cursus heftruck basis en een opleiding veilig werken specifiek met de meeneemvorkheftruck. Het laadvermogen van hedendaagse heftrucks is ongekend en ze bieden daarmee een grote logistieke meerwaarde. Tijdens onze opleiding heftruck leert de medewerker hoe hij dit middel efficiënt maar met name ook veilig moet gebruiken.

Bekijk hier ons heftruck trainingsaanbod

Aanbod

Certificaat Heftruck

Magazijnpersoneel, warehousemanagers en expeditiemedewerkers. Stuk voor stuk kunnen ze hun werk beter uitvoeren wanneer ze in staat zijn tot het bedienen van een heftruck. Tijdens onze heftruck opleiding wordt ze dat bijgebracht, zowel in een theorie- als een praktijkgedeelte. Om deel te kunnen nemen dient de cursist minimaal 16 jaar oud te zijn.

Het theoriegedeelte van de heftruck training bestaat uit kennisoverdracht omtrent logistieke middelen en principes en veiligheidsaspecten daaromtrent. De medewerker leert ook in technische zin hoe een heftruck in elkaar zit en welke risico’s er zijn. Het praktijkgedeelte van de heftruck cursus omvat onder andere inspectie, bediening en kijkgedrag. Zowel theorie als praktijk worden getoetst en bij een voldoende ontvangt de deelnemer het heftruck certificaat ‘veilig werken met de vorkheftruck’.

Ook voor legio andere cursussen

De training heftruck via de Brabant Match Academy is lang niet de enige cursus binnen het logistieke domein die wij aanbieden. Werknemers en werkgevers kunnen bij ons aankloppen voor het totale spectrum van intern transport gerelateerde aspecten. Ook voor een cursus reachtruck, werken met een schaarhoogwerker en algemene veiligheidscursussen zoals ‘ veilig werken op hoogte’, kan men bij ons terecht.

Brabant-Match-Academy-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!