Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Goed personeel in Sint Oedenrode vinden

HRM is binnen organisaties belast met de taak van het vinden van goed personeel. Zeker op dit moment is dat echter een hele uitdaging, aangezien er krapte heerst op de arbeidsmarkt. Zie überhaupt maar eens mensen te krijgen om het werk gedaan te krijgen.

In veel organisaties is de afdeling personeelszaken te klein om voor iedere functie steeds de juiste invulling te kunnen vinden. Hopelijk heeft jouw organisatie niet te veel last van personeelsverloop. Want aan medewerkers die lange tijd loyaal zijn heb je als werkgever veel meer. Waardevolle kennis en ervaring blijft dan behouden en dat biedt concurrentievoordeel. Maar ieder bedrijf, ook in Sint-Oedenrode, ziet zich vroeg of laat weer eens genoodzaakt om nieuw, goed personeel te moeten vinden. Al is het maar a.g.v. de vergrijzing.

Vacatures in Sint-Oedenrode

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Hoe vind je goed personeel in jouw regio?

Wij van Brabant Match zijn ervan overtuigd dat een lokale focus belangrijk is in de zoektocht om goed personeel te kunnen vinden. Ondernemingen worden steeds complexer, kennen uiteenlopende functies die bovendien steeds specialistischer worden. Om de balans tussen werk en privé te kunnen bewaren is het fijn wanneer personeel dicht bij de zaak woont. Dat schept letterlijk en figuurlijk minder afstand.

Brabant Match is specialist in het onderhouden van relaties, zowel aan de vraag- als aan de aanbodzijde. Wij hebben uitstekende lijnen met nagenoeg alle lokale werkgevers in Sint-Oedenrode en omgeving. Meer dan 2.000 in getal zijn het er.

Goed ingebed in de regio

Ons team bestaat stuk voor stuk uit mensen die zelf afkomstig zijn uit de regio Sint-Oedenrode en die een goed persoonlijk netwerk hebben dat ook uit veel werkzoekenden bestaat. Wij zijn goed zichtbaar en hebben bovendien voelsprieten voor de juiste match. Dat stelt ons als geen ander in staat om goed personeel te vinden voor ieder lokaal bedrijf, ongeacht de branche.

Ook als werknemer profiteer je van onze kennis en kunde. Want goed personeel, dat betekent personeel dat op zijn plek is. Dat betekent personeel dat het naar zijn zin heeft. En dat zorgt voor een win-winsituatie voor beide.

Ben je werknemer, schrijf je dan dus in! Ben je werkgever in de regio Sint-Oedenrode en op zoek naar goed personeel? Meld je vacature dan snel bij ons aan!

ons team homepage achtergr
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!