Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Feestje? Schakel onze hulp in!

14 september 2018

Feestje? Schakel onze hulp in!

Vanaf vandaag breiden we onze diensten uit. We leggen uiteraard nog steeds de grootste focus op het aanbieden van de allerleukste lokale vacatures. Werkzoekenden helpen we aan een baan in de omgeving en opdrachtgevers helpen we aan geschikt personeel. We zijn het paasvuur dat de lokale werkgelegenheid warm houdt, de brandweer die lokale bedrijven uit de brand helpt en de vriezer die werkzoekenden helpt aan een coole job. Maar we zijn meer. Op Valentijnsdag nemen we onze naam heel letterlijk en fungeren we als dé Robert ten Brink van Brabant. Tortelduifjes helpen we elkaar te vinden en geheime liefdes krijgen bij ons kans op slagen. We verzorgen lunch dates en plaatsen voor één dag in het jaar persoonlijke profielen in plaats van vacatures. Echter, zo ver is het nog niet. Allereerst is het tijd voor de introductie van onze nieuwe dienst: partycrashen. Alleen maar als een beest gefeest, als Brabant Match is geweest, zo vinden wij.

Par.

Hoe kom je erbij om als uitzendbureau te gaan partycrashen? Een vraag die we hoogstwaarschijnlijk nog heel vaak zouden krijgen, als we deze nu niet meteen zouden toelichten. Het was een normale vrijdagochtend in augustus. Een niet-nader-te-benoemen vrouwelijke collega stootte haar teen tegen het verstelbare bureau, krijste de ramen kapot en vervloekte elke god die bestaat. Het was toen dat een niet-nader-te-benoemen mannelijke collega haar vertelde dat ze de dag moest plukken. Maak je geen zorgen; elke dag is een feest. Is een feest. Een feest. Feest. Het idee was geboren. Brabant Match zorgt voor méér dan leuke banen, fijne collega’s en respectabele werkgevers. We maken van elk moment een feest. Of ja, we kúnnen van elk moment een feest maken. En waarom zouden we andere mensen daar niet in mee (willen) nemen? Het maakt ons perfecte partycrashers.

Goed wikken en wegen heeft ons doen besluiten om over te stappen op deze nieuwe dienstverlening. Past het bij ons als uitzendbureau? Ja, dat past. Het idee is dat we matchen bij alles wat positief, tof en leuk is. Passen al onze collega’s binnen dit feestconcept? Ja, die passen allemaal. We staan open voor een goed feestje, op de werkvloer en daarbuiten. En we moeten gewoon iets doen met die positieve flow. Dit wordt een ontzettend gaaf project.

Er liggen voor wat betreft Valentijnsdag volgend jaar concrete plannen klaar voor het aanpassen van ons logo en onze huisstijl. Zo willen we de bovenkant van de hoofdletter B veranderen in een zwoel, blauw hartje en willen we meer roze introduceren in onze kleurstijl. Onze bureaus krijgen schattige kleedjes van kant inclusief hartjes motief. Onze radiozender op kantoor gaat veranderen van Q-Music naar Candle Light radio. Overal op kantoor reserveren we ruimte voor kaarsjes en flessen champagne. We plaatsen inspirerende teksten op onze kantoormuren, zoals “Where There is Brabant Match, There Is Love” en “No More Love Without My Love Brabant Match”. Echter, zo ver is het nog niet. Allereerst is het tijd voor de introductie van onze nieuwe huisstijl omtrent onze nieuwe partycrash-dienst.

Ty.

We gaan met het nieuwe feestconcept helemaal los. Het is niet voor niets partycrashen, wat betekent dat we sowieso aanwezig zijn: uitgenodigd of niet. Naast alle slingers, toeters en bellen op kantoor, krijgt ons kantoor van de buitenkant ook een complete make-over. Tientallen bussen graffiti worden leeggespoten tegen onze nette, chique muren en met hamer en bijtel creëren we oneffenheden in onze platte, vlakke stenen. Bij gesprekken op kantoor wordt Whiskey, bier en wijn geschonken en onze bonbons zijn gevuld met 400% alcohol. Bij binnenkomst start middels een onzichtbare sensor meteen een strakke beat en gaan de voetjes op kantoor van de vloer. Een discobal zakt uit het plafond en het kantoor verandert direct in een feesttent. Mensen klimmen op de bureaus en de Macarena wordt vlekkeloos uitgevoerd. Bij vertrek wordt het Brabant Match lijflied opgedragen en wordt uit volle borst gezongen:

“Braaaaabant Matchhhhh, het uitzendbureau met de persoooooooonlijke toon,

Altijd te bereiken, ook via teeeeeelefoooooon en smaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartphooooooooooone.

We hebben vacatures voor banen iiiiiiin de omgeviiiiiiiiiiiiiiiiing,

Zo leuk werk, zo’n leuke beleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeving.

We vinden gegarandeeeeeeeerd iets dat paaaaaaaaaaaaaaast bij jouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,

En laten je nooit staan, nooit iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin de kouuuuuuuuuuuu.

Dus zorg dat je snel .. wat .. van .. jezelf laat hooooooooooooooooooooooooooooooooooren,

Een carrièretijger (“rawr” tussendoor) is .. ge-bo-rèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèn.

 

En als je toch besluuuuuuuuuit, om naar een ander uitzendbureau te gaaaaaaaaaaan,

Besef .. dan gauw .. dat .. jeonstochechtnietkuntweerstaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.

We zijn jouw makkerrrrrrrrrrrr in de zoektochttttttttttttt naar weeeeeeeeeeeeeeeeeeerk,

Kies voor o-n-s en je staat steeeeeeeeeeeeeeeeeeerk.

Elke dag bij Brabant Match is een FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST,

Dus zorg .. .. dat … .. je .. .. bent .. langsssssssssss *korte pauze* ge *korte pauze* wééééééééééééééééééééééééést.”

Crash.

Concreet kan Brabant Match vanaf vandaag worden ingehuurd als hét feestbeest van jouw veelbelovende party. Met een starttarief van € 80,- per uur exclusief eventuele reiskosten rukt het volledige Brabant Match team (8 personen) uit naar jouw place to be. Op uitnodiging kunnen we netjes op een afgesproken partij aanbellen, maar je kunt er ook voor kiezen verrast te worden. In het laatstgenoemde geval komen we op een niet-gecommuniceerd tijdstip binnenvallen en maken we vooral heel veel lawaai. We klimmen over tuinhekken, helpen elkaar om via het raam op de eerste verdieping binnen te komen of werken onszelf op elke andere denkbare manier naar binnen. Na enkele oerkreten los te laten en onze bedrijfsnaam te krijsen, trekken we wijnflessen in de buurt open en claimen we kratjes pils. We proosten op nog vele jaren en gaan door tot de late (dan wel vroege) uurtjes. Jouw levenloos feestje, terwijl Mieke Telkamp op de achtergrond klinkt, verandert plots in een bombastische knalfuif. “Eindelijk, daar heb je die van Brabant Match”, aldus een feestganger die bijna in slaap viel aan een hangtafeltje. “Ik voelde me plots weer vol leven en ik had weer zin om vol gas te geven.”

Het kan ook voorvallen dat we onuitgenodigd feestjes nóg gezelliger komen maken. Wanneer je feestje zijn einde lijkt te naderen, na een redelijk saai voorafgaan, hoor je opeens een vogeltje in de boom fluiten. Als je omhoog kijkt, merk je op dat het een redelijk grote vogel is, ongeveer ter grootte van een mens. Je schrikt als je beseft dat het Piet-Hein is, een medewerker van Brabant Match, die grijnzend bovenin de boom zit. Ongeveer 5 seconden later hoor je een strijdkreet bovenop het dak en staan Sanne en Lotte, twee andere medewerkers van Brabant Match, de Ketchup song te dansen. Na ongeveer 7 seconden knalt de tuindeur open en komen Rody, Kim, Roy en Esther, weer andere Brabant Match medewerkers, in polonaise de tuin binnengewaggeld. Met volle flessen Ranja in de hand worden enkele rondjes rondom de tuin gedaan en worden feestgangers aangespoord aan te sluiten. Stagiaire Dinzy komt het podium op gehold, waar momenteel een bandje staat te spelen. Ze springt met gespreide armen het groepje gasten in en beoefend een succesvolle stage diving. Eindelijk, dit wordt een echt feest van formaat. Met Brabant Match aanwezig krijgt je party pas echt ruggengraat!

Je kunt ons voltallige team boeken via ons feestnummer (06-1234567890987654321) of een e-mail sturen naar alleenmaarfeestenalseenbeestalsbrabantmatchisgeweest@brabantmatch.nl.


Klik hier als je werkzoekende bent en op zoek bent naar een baan die bij je past.

Klik hier als je opdrachtgever bent en op zoek bent naar (een) medewerker(s).

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!