Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Een oplossing voor jouw personeelstekort in Sint-Oedenrode

Nu de coronacrisis waarin menige bedrijfsvoering stagneerde inmiddels definitief echt achter ons lijkt te liggen, trekt de bedrijvigheid voor veel organisaties weer aan. Zo ook voor de ruim 2.500 ondernemingen die in Sint-Oedenrode gevestigd zijn. Inmiddels kampen veel branches echter met tegengestelde problemen, zoals personeelstekort.

Afgezien van veel bedrijven binnen de nijverheid- en energiesector en de zakelijke dienstverlening, samen goed voor bijna de helft van het totaal aantal vestigingen, zijn ook de handel en de horeca goed in deze plaats vertegenwoordigd. Met name laatstgenoemde sector werd tijdens de crisis hard getroffen en kampt nu nog altijd met de naweeën daarvan. Veel horecabedrijven hebben momenteel personeel te kort omdat tijdens de crisis veel ervaren werknemers de branche verlieten.

Vacatures in Sint-Oedenrode

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Met Brabant Match jouw personeelstekort oplossen

De diensteverlening van Brabant Match is volledig gericht op het verhelpen van jouw personeelstekort. In vrijwel alle branches kunnen wij je van geschikte werkkrachten voorzien, of je nu actief bent in de landbouw of in de accountancy. Wij leveren productiemedewerkers maar ook commercials met uitstekende verkoopskills.

Kom je als werkgever in Sint-Oedenrode personeel te kort? Met onze diensten op het gebied van werving & selectie en door middel van uitzenden, kunnen wij je ondersteunen. Heb je wel zelf geschikt personeel gevonden maar wil je liever geen werkgeversrisico’s lopen? In dat geval kunnen wij payrolldienstverlening aanbieden.

Jouw personeel, jouw USP

In menig organisatie huist het Unique Selling Point in de medewerkers. Ben je als werkgever in staat om beter personeel aan te trekken dan je concurrenten, dan ben je spekkoper. Brabant Match helpt je niet alleen van je personeelstekort af, maar zorgt ook dat je kunt beschikken over personeel waar je je mee kunt onderscheiden.

Door onze lokale binding weten wij welke werkkrachten het beste matchen. Bovendien zorgen wij voor een stukje opleiding wanneer de aanwezige vaardigheden niet 100% op het functieprofiel aansluiten.

Ondernemen doe je samen in Sint-Oedenrode. Samen met Brabant Match!

Brabant-Match-Sfeerfoto-Esther-Piet-Hein
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!