Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

De meest kriebelige vacatures

28 september 2018

De meest kriebelige vacatures

We maken ze elke dag en we houden ook wel een beetje van ze: nieuwe vacatures. Het zijn een beetje onze kindjes. Onze kjoeties waar wij voor en van leven. De ene functie is de andere niet en het is onze taak om elke schreeuw om personeel zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Op zich lukt dat best aardig. In het verleden, toen we de Brabant Match vlag nog maar net hadden uitgehangen, surften we wat op het internet om te kijken naar het juiste template voor zo’n aantrekkelijke vacature. Hoe maak je een functieomschrijving om warm van te worden en wat is de juiste toon van zo’n vacature? Soms kijken we nog wel eens op het internet om te kijken naar andere functieomschrijvingen van andere bureaus. In een enkel geval tovert dat een glimlach op ons gezicht. Een glimlach die zegt: “wat vind ik dit grappig, maar wat is dit uitermate kriebelig.” We hebben enkele voorbeelden op een rijtje gezet.

Kriebelvacature 1

Wij zijn met spoed op zoek naar een medewerker groenvoorziening, die jeukhandjes krijgt bij het verzorgen van boompjes, plantjes en struikjes. Heb jij de juiste mate van liefde voor al het groen wat Moeder Natuur ons heeft geschonken? Word jij blij van het schenken van leven aan alles wat bloeit en groeit? Aarzel niet, maar solliciteer direct naar deze functie!

Ons groene bedrijf bestaat op moment van schrijven twee jaar. Dat zijn twee jaren waarin wij bedrijfsterreinen, privétuintjes en gemeentetuintjes mochten voorzien van het mooiste leven wat er te bieden valt: de onschuld van een simpele, prachtige rozenstruik, de glimlach van een mooi bosje zonnebloemen en de kracht van een kolossale pruimenboom. Op de gietertjes waarmee wij het groen bevochtigen hebben wij prachtige stickers geplakt van bloeiende pareltjes, zoals een mooie Carthamus, een krachtige Muscari of een wilde Zilverdistel. Wij staan bekend als de “Groene Kanjer”. Wanneer wij iets doen, doen we het groen.

De werkzaamheden bestaan uit het bewateren van boompjes, plantjes en struikjes en het planten van nieuw leven. Het is belangrijk dat je ook met regelmaat praat tegen de groene toppertjes. Aarzel niet om de pruimenboom te knuffelen of de tulp een flinke smakkerd te geven. Liefde heen = liefde terug. Je fietst vaak van locatie naar locatie (een auto gebruikt de Groene Kanjer niet) om jouw liefde voor groen met een ander stukje wereld te delen. Wij zijn ook actief in het geven van advies aan bloem- en boomhouders. Wat is hun lievelingsplekje en welke plant verdient welke soort liefde? Een grotere groenexpert dan wij bestaat niet.

We verwachten van jou:

 • Een afgeronde opleiding in de groenvoorziening
 • Een persoonlijkheidstest met als eindresultaat “Alleslievend”
 • Een tikkeltje te veel liefde voor boompjes, plantjes en struikjes
 • Een fijne, groene stem voor planten en planthouders
 • Zachte handjes met het juiste streelgehalte

Spreekt bovenstaande jou aan? Bén jij bovenstaande? De Groene Kanjer zoekt jou!

 

Kriebelvacature 2

wij zoeken voor een bedrijf twee produktie medewerkers die graag bezig zijn en met hun handen werken en daar blij van worden!!

Deze opdrachtgever maakt speciale verpakingen voor bijv. valentijn zodat de verpakingen er dan heel liefdevol uitzien en mooi. maar zij maken ook kerstdingen rondom kerst. want als je bijv. iets koopt ergens krijg je er een verpaking omheen en die moet dan er leuk uitzien. Opdrachtgever zorgt daarvoor! en ook voor kleine geschenkjes die vaak in verpakingen zitten zoals blaadjes met korting bijv. 25% korting. Kortom: een echte alleskunner die wel in is voor een flinke uitdaging. Ben jij dat ook??!!

Je gaat:

 • De leukste en mooiste verpakingen maken in de fabriek;
 • In een enkel geval orderpikken als het even heel erg druk is;
 • Leuke dingen bedenken en mee organiseren rondom valentijn, kerst, e.d.;
 • Deel uitmaken van het allergezelligste team!!!
 • en meer en meer en meer……………………..

Het is voor ons belangrijk dat je:

 • allereerst heel enthousiast bent zoals wij ook!!!!!!!
 • Houd van leuke verpakingen en als je zelf verpakingen thuis krijgt word je bijv. ook blij
 • Graag met je handen werkt in de verpakingfabriek: niet al teveel denken maar doen
 • Middelbare school hebt afgeront, niet te slim maar ook niet te niet-slim
 • colegiaal

Zie jij jouw zelf in de bovenstaande profielbeschrijving? Met spoed zijn wij op zoek naar een enthousiaste kollega voor ons superfijne teampje!! SOLLICITEER DIRECT!!!!!

 

Kriebelvacature 3

Hé bro! Koelkat, de hipste kledingzaak van Nederland, is per direct op zoek naar een toppertje voor onze vestiging in Amsterdam. Think you have the skillz?

Tieners en jong-volwassenen met stijl shoppen het allerliefst bij Koelkat: dé coole kledingkat. Met de juiste flexheid en hipness bieden wij onze jonge medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen in een omgeving die klaar is voor de vette toekomst. Kleding wordt alsmaar belangrijker en de juiste stijl is goud waard. Koelkat is jouw homie als het gaat om het vinden van de perfecte stijl. Advies op maat? No probs. Wij zijn expert in making wonders. Kleding is voor ons geen stuk stof, maar een way of living. Koelkat: coolness without boreness.

Jouw daily tasks zijn:

 • Het fungeren als de meest chille én convincing verkoper;
 • Het geven van advies op maat voor cool visitors;
 • Het vullen van onze strakke vakken;
 • Het deel uitmaken van een team hippe coolers!

Dit is part of your life:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding;
 • Sociaal op topniveau, behulpzaam en conversion focused;
 • De juiste experience bij andere kleding related shops;
 • De juiste verkoop skillz;

Heb jij die coolness waar we naar op zoek zijn? Is de Kat voor jou the perfect opportunity to upgrade your life? Gegarandeerd! Neem razendsnel contact op met onze HR-kanjers en ga vandaag nog voor hipness improvement!


Vacatures zoals hierboven zul je niet vinden op onze vacaturepagina.
Thank heavens of wellicht een gemiste kans?

PS: bovenstaande vacatures zijn eigenlijk door onszelf geschreven.
Niet doorvertellen.


Klik hier als je werkzoekende bent en op zoek bent naar een baan die bij je past.

Klik hier als je opdrachtgever bent en op zoek bent naar (een) medewerker(s).

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!