Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

Cursus / training preventiemedewerker

Algehele gezondheid van personeel is een onderwerp dat nadrukkelijk in de belangstelling staat, ook wettelijk gezien. De Arbowet verplicht organisaties daarom om minimaal één preventiemedewerker aan te stellen. Deze bewaakt de algehele omstandigheden ten aanzien van veiligheid en gezondheid op de werkplek. Onderdeel daarvan betreft het opstellen van een risico-inventarisatie en -evaluatie. Via onze Brabant Match Academy, dé leerschool voor bedrijven en werknemers in Oost-Brabant, kan een opleiding preventiemedewerker gevolgd worden.

Stuur 1 van uw medewerkers naar onze academy en wij zorgen dat hij / zij alle ‘ins en outs’ leert omtrent dit onderwerp. Is uw arbeidsorganisatie niet groter dan 15 werknemers dan kunt u de preventierol als werkgever ook zelf op uw nemen. In dat geval nodigen wij u van harte uit om zelf een preventiemedewerker opleiding bij ons te komen volgen.

Bekijk hier ons intern transport trainingsaanbod

Aanbod

Certificaat preventiemedewerker

Het volgen van onze preventiemedewerker training neemt 1 volledige werkdag in beslag. Tijdens de cursus komen diverse relevante topics aan de orde. Dat varieert van het begrijpen van de rol van de preventiemedewerker binnen het bedrijf tot het voeren van effectief overleg en het verzorgen van de communicatie met andere belanghebbenden zoals de OR en het Management. Verder komen Arbo wetgeving en specifieke Arbo risico’s aan de orde, evenals de middelen om die risico’s te beperken.

Tijdens de cursus preventiemedewerker wordt ook nadrukkelijk aandacht besteed aan het aspect veiligheid. Dit in de vorm van hoe te handelen in geval van (bijna) ongevallen. De preventiemedewerker heeft mede tot taak om (in samenspraak) een noodplan op te stellen. Ook dat brengen we aan de orde. Na afloop ontvangt iedere deelnemer het preventiemedewerker certificaat inclusief een pasje waarmee de verworven kennis en vaardigheden aantoonbaar worden.

Voor effectieve personeelsontwikkeling

Als werkgever kent u Brabant Match als dé uitzendorganisatie in Oostelijk Brabant. Wij dragen actief bij aan de kwaliteit van uw workforce, ook door middel van kennisoverdracht en ontwikkeling. De cursus preventiemedewerker is slechts een van de voorbeelden van trainingen die wij door middel van onze Brabant Match Academy aanbieden. Ons cursusaanbod beslaat een veel breder spectrum. Bekijk het aanbod op onze website of neem contact met ons op.

Brabant-Match-Academy-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!