Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

Cursus Hoogwerker

Worden vanuit de bedrijfsvoering van jouw onderneming werkzaamheden op hoogte uitgevoerd? In dat geval is een hoogwerker vanzelfsprekend onmisbaar. Werkzaamheden aan daken van woningen, hoge gevels, lantaarnpalen of bomen vereisen stuk voor stuk dat men middelen gebruikt waarmee men snel de hoogte in kan. Valgevaar is daarbij een reëel risico, een risico dat je als werkgever wil vermijden omdat ongelukken zeer vervelende consequenties kunnen hebben op diverse vlakken. Tijdens onze hoogwerker cursus stel je je personeelsleden echter in staat om zich te bekwamen in het gebruik van dit bijzondere type materieel.

Bekijk hier ons heftruck trainingsaanbod

Aanbod

Opleiding hoogwerker

Onze training hoogwerker richt zich op het gebruik van schaarhoogwerkers in een warehouse-, magazijn- en expeditieomgeving. Een dergelijk middel stelt medewerkers in staat om goederen te laden en te lossen uit hoge magazijnstellingen en eventueel reparaties en dergelijke uit te voeren op hoogte. Onze hoogwerker training vereist geen vooropleiding en bestaat uit zowel een theorie- als een praktijkdeel. Deze hoogwerker opleiding is daardoor ook uiterst geschikt voor mensen die nieuw zijn in een logistieke en magazijnomgeving en voorziet ook in logistieke basiskennis.

Het praktische deel van onze training hoogwerker vindt plaats in een ‘real life omgeving’. Ervaren is voelen en daardoor ontstaat nog meer bewustwording van aanwezige gevaren en maken cursisten zich kijktechnieken nog beter eigen.

Mooi voor de werkgever, mooi voor het CV van het personeel.

Het bewijs van deelname ‘Veilig werken met de schaarhoogwerker’ kan beschouwd worden als een certificaat hoogwerker. De medewerker ontvang een hoogwerker certificaat en een bijbehorend pasje waarmee aangetoond kan worden dat hij / zij vakbekwaam is.

Bij Brabant Match geloven we in personeelsleden die zich blijven ontwikkelen. Dat is goed voor hen en goed voor de baas. Vanaf 16 jaar kan al deelgenomen worden.

Brabant-Match-Academy-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!