Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

Code 95 certificaat

Code 95 opleidingen

Met Code 95 wordt de code bedoeld die op het rijbewijs wordt vermeld, waarmee een beroepschauffeur kan aantonen dat hij of zij vakbekwaam is. Deze code betreft een verplichte EU-richtlijn voor het besturen van voertuigen waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) noodzakelijk is.

Het certificaat Code 95 is geïntroduceerd voor het verbeteren van de verkeersveiligheid, het verminderen van het aantal verkeersongelukken en met het oog op afname van de CO2-uitstoot. Echter ook als logistieke organisatie of vervoersbedrijf profiteert men van deze richtlijn. Het verbetert immers de prestaties van chauffeurs aanzienlijk.

Bekijk hier ons Code 95 trainingsaanbod

Aanbod

Een Code 95 cursus volgen via de Brabant Match Academy

Een training Code 95 kan betrekking hebben op diverse onderwerpen. Binnen dit thema heeft Brabant Match een uitgebreid trainingsaanbod samengesteld waarmee rijdende personeelsleden hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Zowel chauffeurs als werkgevers profiteren daarvan.

Ons totale Code 95 trainingsaanbod valt uiteen in thema’s zoals bedrijfshulpverlening (BHV), omgaan met de digitale tachograaf, rijoptimalisatie en sociale veiligheid en omgaan met agressie. Ook voor het leren gebruiken van transport gerelateerd materieel zoals autolaadkranen, meeneem vorkheftrucks en pallettrucks kan men in onze academy een specifieke cursus Code 95 volgen.

Brabant Match: voor werknemers en werkgevers

Anno 2022 is de arbeidsmarktschaarste ongekend. Voor werknemers betekent dat een moment om zich te richten op een baan met duurzaam perspectief. Voor werkgevers betekent het dat de zoektocht naar geschikt personeel veel inspanning vergt. Brabant Match vervult een intermediaire rol en weet als uitzendbureau de match tussen werkgevers en werknemers steeds weer te realiseren. Daar waar noodzakelijk laten wij potentiële chauffeurs een in-house opleiding Code 95 volgen om snel inzetbaar te zijn in logistiek en transport. Wij beschikken over diverse opleidingen die kunnen meetellen voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (Code 95). Ook uw huidige personeel kan zich daarmee (door)ontwikkelen.

Brabant-Match-Academy-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!