Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Brabant Match zoekt een stagiair(e)!

8 december 2017

Brabant Match zoekt een stagiair(e)!

Er is natuurlijk niets leuker dan werken via Brabant Match. Behalve.. werken BIJ Brabant Match! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e), die ons team vanaf januari 2018 komt versterken. Volg je een MBO- of HBO-opleiding en heb je zin om deel uit te maken van een snelgroeiend bedrijf met heel (héééél) veel ruimte voor gezelligheid? Check waarom je bij ons bij het juiste adres bent:

 

Brabant Match is persoonlijk en informeel

Wij zijn niet chique, deftig en formeel in het kwadraat. Juist dat persoonlijke en een informele werksfeer maakt het Brabant Match kantoor een aangename werkplek. Er is voldoende koffie (of thee) en met weekendgesprekken hebben we geen probleem. Soms zijn er collega’s die een duet ten gehore (willen) brengen, maar daar moet je maar geen aandacht aan besteden. We organiseren uitjes en we doen op z’n tijd gezellige dingen. Een sterk team maakt een sterk bedrijf. Kortom: geen enkel bedrijf is gezelliger dan Brabant Match. Punt.

 

Brabant Match groeit explosief

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf. De laatste statistieken laten zien dat we er, vergeleken met een jaar geleden, meer dan 300% op vooruit zijn gegaan. Werkzoekenden in de omgeving ontdekken Brabant Match en de kansen die zij hen kan bieden. Ook steeds meer lokale bedrijven sluiten een bondgenootschap met ons. Peace. Dit alles is alleen mogelijk door met een sterk team hard te werken en doelen te stellen. Elke medewerker heeft hart voor Brabant Match en de motivatie stijgt de pan uit. Drie keer raden: we zijn nog lang niet klaar met groeien! Punt.

 

Brabant Match biedt groeikansen

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf. De laatste statistieken laten zien dat.. OKE, DIT IS AL GEZEGD. Echter, om deze reden zit je als stagiair(e) op een hele goede plek. Je komt in een bedrijf terecht dat in de bloei van haar leven is, waar kansen je om de oren schieten, het gras 77 keer groener is dan aan de overkant en waar zo ontzettend veel valt te leren. Je werkplek is perfect te combineren met je studie en er wordt je volop groeikansen geboden. Wat is leuker dan een heleboel gezelligheid en tegelijkertijd veel leren van een snelgroeiend bedrijf? Niets. Punt again.

 

Brabant Match houdt een speciale bedrijfslunch op vrijdagmiddag

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op kantoor zich op z’n gemak voelt. Contact met collega’s is daarbij cruciaal van belang en mede daarom organiseren we elke vrijdagmiddag een bedrijfslunch op ons kantoor. Er is een ruim overschot aan soorten vlees, kaas en ander beleg. Het type broodjes bepaal je natuurlijk zelf. Wil je nog een la vâche qui rit kaasje? Sla op je brood? Ook tomaat en komkommer voor een ultiem broodje gezond? De vrijdagmiddag staat bij ons bekend als de allergezelligste dag in de week. We eindigen de werkdag met een bedrijfsborrel. Echt waar, zo’n gezelligheid vind je nergens anders. Punt again.

 

Hebben we met bovenstaande je interesse gewekt? Solliciteer direct naar de functie van stagiair(e) bij Brabant Match!

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!