Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

Brabant Match: Jouw Partner voor Code 95 Cursussen

Bij Brabant Match begrijpen we het belang van een Code 95-certificaat voor vrachtwagenchauffeurs. Het behalen van dit certificaat is niet alleen wettelijk verplicht, maar het vergroot ook je carrièrekansen en zorgt ervoor dat je veilig en professioneel kunt blijven rijden. Daarom bieden wij hoogwaardige Code 95 opleidingen aan die je helpen om je Code 95 te halen en te behalen. Lees verder om meer te ontdekken over onze cursussen en hoe Brabant Match je kan ondersteunen in je professionele groei.

Bekijk hier ons intern transport trainingsaanbod

Aanbod

Waarom Code 95 Belangrijk Is

Code 95 is een verplichte kwalificatie voor vrachtwagenchauffeurs binnen de Europese Unie. Het certificaat is essentieel voor het behouden van je beroepschauffeursstatus en het recht om commercieel vervoer te verrichten. Zonder Code 95 kun je je beroep niet uitoefenen. Het is dus van groot belang om de juiste opleiding te volgen en dit certificaat op tijd te behalen.

Bij Brabant Match bieden we een uitgebreid scala aan Code 95 opleidingen om aan jouw behoeften en schema te voldoen. Onze cursussen worden verzorgd door ervaren instructeurs en zijn ontworpen om zowel je theoretische kennis als praktische vaardigheden te verbeteren. We bieden onder andere cursussen op het gebied van verkeersveiligheid, EHBO, brandbestrijding en chauffeurstechnieken.

Aanmelden bij Brabant Match

Het aanmelden voor een Code 95 cursus bij Brabant Match is eenvoudig. Neem gewoon contact met ons op en ons team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste cursus en het plannen van je opleiding op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je snel en efficiënt je Code 95 behaalt.

Bij Brabant Match zijn we er trots op om vrachtwagenchauffeurs te ondersteunen bij het behalen van hun Code 95-certificaat. Onze hoogwaardige opleidingen en ervaren instructeurs zullen je helpen om je vaardigheden te verbeteren en ervoor zorgen dat je volledig voldoet aan de wettelijke vereisten. Kies voor Brabant Match en investeer in je toekomst als professioneel chauffeur.

Brabant-Match-Academy-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!