Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

BHV Veghel

BHV in Veghel: altijd gecertificeerd aan het werk

Als BHV’er ben jij van onschatbare waarde binnen een bedrijf. Jij draagt namelijk actief bij aan een veilige en gezonde werkomgeving voor je collega’s. En of het nu gaat om een bloedneus of het gebouw dat in de brand staat: jij reageert altijd kordaat. Als een echte redder in nood kom jij in actie en help jij je collega’s in elke (nood)situatie. Je kunt je dan ook wel voorstellen dat een BHV certificaat erg belangrijk is in het dagelijkse leven, zowel op de werkvloer als in het dagelijkse leven. Neem voor meer informatie contact op met Brabant Match Academy.

Bekijk hier ons BHV trainingsaanbod

Aanbod

BHV training in Veghel via Brabant Match

Via Brabant Match Academy bieden wij diverse praktijkgerichte cursussen en trainingen aan. Een goed voorbeeld daarvan is de BHV training in Veghel. Een BHV training komt altijd van pas. De invulling van de training is heel praktijkgericht. Daar komt bij dat elk bedrijf minstens één bedrijfshulpverlener nodig heeft. Als jij jezelf kunt presenteren als BHV’er, zul je dus onmiddellijk een belangrijke rol binnen het bedrijf kunnen vervullen. Goed om te weten: de BHV training duurt slechts een dagdeel. Binnen no time hebben jij en je collega’s dit belangrijke certificaat dus op zak.

BHV training in Veghel volgen

Wil je graag een BHV training in Veghel volgen? Neem dan direct contact met ons op. Brabant Match Academy vertelt je graag meer over de mogelijkheden en de diverse cursussen die wij jou kunnen bieden. Misschien kunnen we je direct inschrijven voor de BHV cursus en kunnen we je ook helpen met een VCA cursus. Tot slot maken we graag afspraken over de locatie en de tarieven die wij hanteren. Bij groepen van 5 of meer personen komen wij namelijk graag naar jou toe én kunnen we wellicht een interessante groepskorting geven!

Brabant-Match-Academy-BHV-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!