Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

BHV Nuenen

BHV in Nuenen: word de reddende engel van kantoor

Je bent nooit te oud om te leren. Een cursus of opleiding volgen is daarom niet alleen leuk en leerzaam, het is ook geweldig voor je persoonlijke groei. Sta jij bekend om je zorgzame en doortastende karakter en zie jij het wel zitten om je collega’s te redden uit benarde situaties? Volg dan een cursus BHV in Nuenen bij de Brabant Match Academy. Als BHV’er (bedrijfshulpverlener) word jij een onmisbare schakel binnen het bedrijf. Bij elke grote of kleine ramp ben jij namelijk dé reddende engel die weet wat te doen.

Bekijk hier ons BHV trainingsaanbod

Aanbod

BHV training in Nuenen bij de Brabant Match Academy

Bij de Brabant Match Academy bieden we graag een BHV training aan. Zowel bedrijven als werknemers of werkzoekenden die de cursus willen volgen zijn van harte welkom. Tijdens de cursus komen alle belangrijke onderwerpen van pas die je direct kunt toepassen in diverse situaties. Hoewel wij hopen dat je geen panden hoeft te ontruimen en brandjes hoeft te blussen, zul je deze vaardigheden (en nog veel meer) wel op doen tijdens de cursus!

Meer informatie over de BHV training in Nuenen

Wil je meer informatie over de BHV training in Nuenen? Of ben je benieuwd waar de Brabant Match Academy je verder mee kan helpen? Ga er dan eens goed voor zitten en kijk rond op onze website. Hier lees je meer over de opleiding en cursussen en vind je informatie over ons en onze werkwijze. Reageer direct als je interesse hebt of contacteer ons vrijblijvend. Ons enthousiaste team staat paraat om jou te helpen en een BHV training te organiseren!

Brabant-Match-Academy-BHV-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!