Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

BHV Laarbeek

Certificaat BHV in Laarbeek

Een BHV’er (bedrijfshulpverlener) zorgt voor een veilige en gezonde werkomgeving. Of het nu gaat om eerste hulp verlenen, een pand ontruimen of een brandje blussen: de BHV’er komt in actie. Terwijl de rest van kantoor in paniek raakt, blijft de BHV’er een rots in de branding. Rustig, adequaat en zelfverzekerd brengt hij of zij iedereen in veiligheid. Wil jij deze belangrijke schakel binnen het bedrijf worden? Haal dan je certificaat BHV in Laarbeek. Met het certificaat op zak laat je zien dat jij in staat bent om kleine én grote rampen op de werkvloer op te lossen. Op jou kan men bouwen!

Bekijk hier ons BHV trainingsaanbod

Aanbod

BHV training in Laarbeek voor iedereen

De Brabant Match Academy biedt een BHV training aan bij jou in de regio. Bij ons is iedereen van harte welkom welkom. Wil je de cursus volgen met meerdere personen? Dan kunnen we bij jou op locatie komen (en wellicht een interessante groepskorting bieden). Ook voor een opfriscursus ben je bij ons aan het juiste adres. Als BHV’er moet je namelijk jaarlijks op herhaling komen.

BHV training in Laarbeek bij Brabant Match Academy

Naast een BHV training in Laarbeek, kan de Brabant Match Academy ook andere certificaten of cursussen voor je verzorgen. Misschien heb je een extra rijbewijs nodig, of wellicht wil je je laten omscholen. Bij ons zijn de opties eindeloos. Het enige wat je hoeft te doen is Brabant Match te contacteren. Je bereikt ons via e-mail, telefoon, social media of de website. Uiteraard kun je ook bij ons langskomen in Gemert. Op ons kantoor maken we graag kennis met je en luisteren we naar jouw verhaal.

Brabant-Match-Academy-BHV-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!