Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

BHV Helmond

BHV in Helmond: eerste hulp in noodsituaties

Tijdens een noodsituatie reageert iedereen anders. De één vlucht, de ander verstijft en weer een ander houdt het hoofd koel en zorgt er voor dat iedereen in veiligheid wordt gebracht. Behoor jij zonder twijfel tot de laatste categorie? Berg je brandblusser en EHBO-koffertje dan even op en verdiep je in het volgen van een training tot BHV’er in Helmond. Als BHV’er (bedrijfshulpverlener) verleen jij eerste hulp in noodsituaties. Elk bedrijf is verplicht om minstens één BHV’er in dienst te hebben. En geloof ons; als BHV’er red je niet alleen levens, deze training staat ook nog eens prachtig op je CV. Wil je meer weten, kijk dan voor meer informatie op de website van Brabant Match Academy.

Bekijk hier ons BHV trainingsaanbod

Aanbod

BHV training in Helmond

Ben je op zoek naar een eendaagse BHV training? Maak dan kennis met Brabant Match Academy. Wij bieden diverse praktijkgerichte trainingen en binnen één dag of soms zelfs binnen een aantal uur heb jij je certificaat op zak. De cursussen verzorgen wij zowel op een locatie bij jou in de buurt als bij jou op het bedrijf. Bij 5 of meer deelnemers komen we namelijk graag naar jou toe. Naast dat wij jou op deze manier tegemoet komen, rekenen wij vaak extra gunstige tarieven voor grotere groepen!

Informatie over BHV training in Helmond

Wil je meer informatie over het volgen van een BHV training in Helmond? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons vragen stellen via social media, e-mail, telefoon of ons contactformulier. Daarnaast ben je van harte welkom op ons kantoor in Gemert. In een persoonlijk gesprek nemen we graag de trainingen die door voor jou of je werknemers interessant kunnen zijn. We zien je graag bij Brabant Match Academy!

Brabant-Match-Academy-BHV-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!