Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

BHV Gemert

Certificaat BHV in Gemert halen

Elk bedrijf heeft minstens één bedrijfshulpverlener in dienst. Dit moet iemand zijn die in elke situatie zijn hoofd koel houdt. Iemand die bovendien doortastend is, vertrouwen wekt en altijd voor zijn collega’s klaar staat. De bedrijfshulpverlener zorgt namelijk voor een veilige en gezonde werkomgeving, zowel bij grote rampen als kleine ongelukjes of problemen. Herken jij jezelf hierin? Haal dan je certificaat BHV in Gemert via de Brabant Match Academy. Dit certificaat laat zien dat jij een verantwoordelijk persoon bent die graag een belangrijke schakel binnen het bedrijf wilt vormen. Dit certificaat is bovendien een pronkstuk voor boven de open haard.

Bekijk hier ons BHV trainingsaanbod

Aanbod

BHV training in Gemert volgen bij Brabant Match Academy

Een BHV training in Gemert bij de Brabant Match Academy volgen is geschikt voor iedereen die zich herkent in bovengenoemde omschrijving en graag de held van kantoor wil worden. Volg de cursus alleen of in groepsverband, bijvoorbeeld met een aantal collega’s of werknemers. Onze cursuslocaties bevinden zich in Gemert of Bakel, maar bij grotere groepen kunnen we de cursus zelfs bij jou op de werkvloer organiseren. Wel zo praktisch! Daarnaast hanteren wij voor grote groepen nog scherpere tarieven. Uiteraard kun je ook een herhalingscursus bij ons volgen.

Neem contact op voor meer informatie over een BHV training in Gemert

Wil je meer informatie over een BHV training in Gemert? Neem dan contact met ons op. Ons enthousiaste team staat klaar om jou te woord te staan. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail en het online contactformulier. Uiteraard kun je ook eerst een kijkje nemen op onze website voor meer informatie. Hier vind je tevens meer over de overige diensten en cursussen die wij aanbieden. Wij zien je graag terug op onze website of tijdens onze BHV cursus!

Brabant-Match-Academy-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!