Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

BHV Boxmeer

Jij bent een aanwinst met BHV op zak!

Jij bent een echte aanwinst voor het bedrijf als je een certificaat BHV op zak hebt. Als bedrijfshulpverlener ben je namelijk een belangrijke schakel en zorg je er voor dat er in allerlei (ramp)situaties adequaat gereageerd wordt. Bij de Brabant Match Academy verzorgen wij deze praktische cursus bij jou in de regio. de cursus duurt maar een dagdeel, is praktijkgericht en kan ook worden gebruikt om je kennis op te frissen. Wil je de cursus met 5 of meer personen volgen? Dan komen we zelfs bij jou op locatie.

Bekijk hier ons BHV trainingsaanbod

Aanbod

BHV training in Boxmeer: komt altijd van pas

Een BHV training in Boxmeer is een goed voorbeeld van één van de cursussen of opleidingen die de Brabant Match Academy voor jou kan verzorgen. De BHV training komt namelijk altijd van pas en elk bedrijf moet minimaal één bedrijfshulpverlener in dienst hebben. Bovendien kun je de kennis van de BHV training niet alleen op je werk, maar ook in je dagelijkse leven goed gebruiken. Brandjes blussen, EHBO verlenen of een pand ontruimen: je weet maar nooit wanneer je het moet uitvoeren!

Meer weten over een BHV training in Boxmeer?

Wil je meer weten over een BHV training in Boxmeer en de overige opleidingen en cursussen die wij kunnen verzorgen via de Brabant Match Academy? Kijk dan even rond op onze website of contacteer ons direct. Je vindt onze contactgegevens en een contactformulier op de website. Uiteraard ben je ook van harte welkom op ons kantoor in Gemert. Daarnaast kun je online overige informatie over ons vinden. Wacht dus niet langer, en ontdek vandaag nog de mogelijkheden bij Brabant Match Academy!

Brabant-Match-Academy-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!