Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

BHV Beek en Donk

BHV Beek en Donk: word de superheld van kantoor!

Clark Kent en Peter Parker: wie kent ze niet? Twee – op het oog – doodnormale mensen die in een rampsituatie ineens in een superheld veranderen. Met hun moed, krachten én in hun indrukwekkende superheldenpakje brengen ze iedereen in veiligheid. Wil jij graag dé Clark of Peter van kantoor worden? Volg dan een training BHV Beek en Donk. Tijdens deze training leer jij voor een gezonde en veilige werkomgeving te zorgen. Zo leer je EHBO te verlenen, wat te doen in geval van brand en hoe je het pand moet ontruimen. Dit is niet alleen handig tijdens brandoefeningen en bij kleine ongelukjes, maar ook als er echt eens een noodgeval is!

Bekijk hier ons BHV trainingsaanbod

Aanbod

BHV training Beek en Donk: handig binnen elke sector!

Een BHV training komt van pas tijdens elk beroep. Binnen elk bedrijf moet namelijk minstens één BHV’er aanwezig zijn. Soms wordt een BHV training vanuit een bedrijf georganiseerd, maar ook voor werkzoekenden kan het volgen van de training interessant zijn. Bij de Brabant Match Academy zijn daarom alle toekomstige superhelden van harte welkom om de cursus te volgen. Zowel in je eentje als met één of meerdere collega’s of werknemers. Kom je met 5 of meer personen? Dan kunnen we de cursus bij jou op locatie verzorgen.

BHV training in Beek en Donk via Brabant Match

Wil jij graag een BHV training in Beek en Donk volgen? Maak dan kennis met Brabant Match Academy. Wij bieden praktijkgerichte trainingen en cursussen aan. Een goed voorbeeld hiervan is de BHV training, een training die écht altijd van pas komt. Heb je al eerder een BHV training gevolgd? Onthoud dan dat je je kennis elk jaar moet opfrissen. Uiteraard kunnen we je ook hier bij helpen. Contacteer ons voor meer informatie of kom langs op ons kantoor voor een kopje koffie!

Brabant-Match-Academy-BHV-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!