Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Baan in Schijndel

Een baan vinden in Schijndel, daar helpen wij je mee!

De een droomt over werken in een wereldstad als New York, de ander wil gewoon een gezellige baan Schijndel vinden. Lekker dicht bij ons mam en bij een werkgever dat even veel van Brabantse gezelligheid houdt als jij. Waar je die ideale baan vindt? Dat is bij Brabant Match. Wij zijn een uitzendbureau dat zich focust op Brabant en een groot aanbod aan lokale vacatures heeft. Wij matchen jou aan een bedrijf bij wie jij op je plek zit, waar jij in het team past en waar jouw talenten volledig tot zijn recht komen.

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Baan in Schijndel vinden onder het genot van een kopje koffie

Om een baan in Schijndel te vinden hoef je bij ons niet je nette outfit uit de kast te trekken. En een deftig en formeel gesprek voeren? Ach, wij drinken liever gewoon een gezellig kopje koffie met je. Juist door onze toegankelijke en persoonlijke werkwijze krijgen wij een goed beeld van wie jij bent. En hoe beter wij jou kennen, hoe makkelijker het voor ons wordt om jou te koppelen. Zorg er natuurlijk wel voor dat je een geweldige eerste indruk maakt. Wij belonen onze enthousiaste kandidaten niet alleen met de leukste banen, maar ook met aanvullende cursussen of opleidingen.

Een baan zoeken in Schijndel: kom langs op kantoor of kijk op onze website

Een baan zoeken Schijndel kan bij Brabant Match op twee manieren. Allereerst ben je van harte welkom voor een gezellig gesprek bij ons op kantoor. Op deze manier kunnen we elkaar leren kennen, kun jij al je vragen stellen en kunnen we je wellicht wat vacatures voorleggen. Zoek je liever eerst op je gemak vanuit je luie stoel naar een nieuwe baan? Dan kun je via onze website vacatures bekijken en direct solliciteren. Maak hiervoor bij voorkeur een volledig ingevuld profiel in. Hoe meer informatie wij over je hebben, hoe groter de kans dat jij die gewenste job in Schijndel kan scoren!

Brabant-Match-Blog-Kettingreactie
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!