Razendsnel een match

Brabant Match focust zich op kleine, middelgrote en grote opdrachtgevers in de regio. Door onze lokale expertise zijn wij in staat vaak snel een geschikte kandidaat te matchen met een openstaande vacature. Dit doen we op basis van het cv en de functie-eisen, maar in even grote mate op basis van karakter en persoonlijkheid. Wij geloven namelijk dat een werknemer niet alleen moet voldoen aan harde vacature eisen, maar ook moet passen binnen de organisatie. Beter voor opdrachtgever én werknemer. Enkele kenmerkende opdrachtgevers in de regio worden hieronder uitgelicht.


Uitgelicht: Kingspan Unidek

Recht tegenover het Brabant Match kantoor is Kingspan Unidek gevestigd. Daar worden de bouwproducten en technologieën van de toekomst ontwikkeld. Op het gebied van bouwen en isoleren is Kingspan Unidek marktleider. Als leverancier voor innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen is zij met regelmaat op zoek naar nieuw personeel. Brabant Match verzorgt de volledige werving en selectie van deze topwerkgever. Vele matches zijn hier al gestart!


Uitgelicht: Sidekix

Bij Sidekix in Uden zijn ze expert in direct mail, fulfilment en klantenservice. Zowel eenvoudige als complexe marketingcampagnes worden met beide handen aangepakt. Dat doen ze al 15 jaar lang. Alles gebeurt in eigen huis, maar één ding wordt met het volste vertrouwen uitbesteed: de werving en selectie van nieuwe collega’s. Zo verzorgt Brabant Match de gehele procedure van de zoektocht tot het tekenen van contracten. En daar zijn al vele Sidekix’ers uitgekomen!

 

 


Uitgelicht: Isolatie.com

Isolatie.com uit Gemert focust zich op duurzaam investeren in woningen. Dit snel groeiende bedrijf is expert “beheersbaar maken van binnenklimaten”. Daarmee profiteren klanten van een besparing op energiekosten van gemiddeld 30% én wordt de wereld er een stukje groener van. Brabant Match draagt de verantwoordelijkheid voor het zoeken naar matches. En dat gaat goed, want we hebben al tientallen kanjers geplaatst. Daarmee kan Isolatie.com hun dagelijkse groei blijven realiseren!

 


Uitgelicht: Topscore

Bij Topscore in Gemert weten ze al sinds 1994 hoe professionele bedrijfskleding in elkaar steekt. Dankzij productie in eigen fabriek, ziet zij continu toe op de kwaliteit van hun professionele zeefdruk en borduurwerk. Het assortiment varieert van bedrijfskleding tot bedrijfswagenbelettering en relatiegeschenken. Voor Topscore is Brabant Match verantwoordelijk voor de aanwas van nieuwe zeefdrukkers en borduurders. Dat doen we niet al sinds 1994, maar wel al een flinke tijd!


Uitgelicht: Jos Kanters Groenvoorziening

Jos Kanters Groenvoorziening is al sinds 1997 gespecialiseerd in alles wat met groen te maken heeft. Er was en is nog steeds grote behoefte aan de aanleg en het onderhoud van groen in de omgeving, op een professionele maar laagdrempelige manier. In voornamelijk het zuidoosten van het land fungeert Jos Kanters Groenvoorziening als dé betrouwbare partner voor overheid, bedrijfsleven en particulieren. Brabant Match fungeert als hofleverancier en voorziet Jos Kanters Groenvoorziening regelmatig van nieuwe ‘bloempjes’.

 

Tijd voor iets nieuws?

Zet nu je eerste stap!

Biedt je huidige baan onvoldoende uitdaging? Heb je om wat voor reden dan ook je koffers gepakt (of moeten pakken) bij je huidige werkgever? Brabant Match helpt je aan een baan die echt bij je past, of liever gezegd, die echt matcht! Door onze lokale focus hoef je nooit ver te reizen naar je nieuwe werk en pas je met jouw normen en waarden perfect in de bedrijfscultuur. Kom eens langs; de koffie staat klaar.