Over werving & selectie

Ben je op zoek naar een goede arbeidskracht die je niet middels een uitzendovereenkomst of detacheringsovereenkomst wilt laten werken, maar direct zelf in dienst wilt nemen? Ook dit is mogelijk bij Brabant Match. Wij verzorgen in dit geval voor jou de werving & selectie. En zelfs tegen zeer scherpe tarieven op no-cure-no-pay basis!

Wij plaatsen eventueel advertenties, voeren intakegesprekken en stellen geschikte kandidaten aan je voor. Jij voert vervolgens sollicitatiegesprekken met de door ons (en jou) geschikt bevonden kandidaten en pas wanneer je een kracht hebt gevonden die je graag in dienst wilt laten treden, sturen wij een factuur. Kom je er met onze kandidaten niet uit? Dan hoef je ook niets te betalen.

Brabant Match rekent een standaard werving & selectie fee van slechts 15% van het fulltime bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld (in tegenstelling tot andere bureaus die gemiddeld 25% in rekening brengen!)

Ons werkgebied

Brabant Match richt zich voornamelijk op bedrijven en werkzoekenden in een straal van ongeveer 20 kilometer rondom Gemert. Wij geloven in de kracht van het lokale netwerk en doen er alles aan om zoveel mogelijk in de lokale markt aanwezig te zijn. Onze sterke kennis van de lokale markt komt ten goede aan zowel de bedrijven waar we mee samenwerken als de werkzoekenden die we bemiddelen. Hierdoor kunnen we sneller schakelen en kunnen we werkzoekenden hulp bieden, terwijl er misschien niet eens een passende vacature open staat. Wanneer wij bepaalde positieve eigenschappen in een werkzoekende zien, kunnen wij snel een match maken naar een passend bedrijf uit de regio en kunnen we dit bedrijf hiervoor benaderen.

Op zoek naar een uitdaging?

Zet je eerste stap in een nieuwe carrière!

Upload je CV en wij gaan de perfecte baan voor je zoeken (in je woonomgeving!)