Over uitzenden

Uitzendkrachten van Brabant Match

Ben je op zoek naar passende, vaste medewerkers, maar krijg je ze niet gevonden? Of heb je tijdelijk extra versterking nodig door bijvoorbeeld drukte of ziekte?
Brabant Match kan vaak op korte termijn zorgen voor de juiste medewerker(s). Door te kiezen voor een uitzendkracht zorg je voor extra flexibiliteit binnen je bedrijf. Bevalt dit zo goed dat je de kracht een vast contract wilt aanbieden namens het bedrijf? Dat is bij Brabant Match na een periode van uitzenden gewoon mogelijk.

Wat betekent ‘uitzenden’ precies?

Uitzenden is de meest flexibele vorm van onze dienstverlening. Wij gaan voor bedrijven op zoek naar de juiste medewerker. Een juiste medewerker is niet simpelweg iemand die qua CV voldoet aan de selectiecriteria van een vacature, maar ook qua type en qua mentaliteit past bij een bedrijf. Brabant Match kijkt verder dan alleen een CV. Wij willen de persoon achter een CV leren kennen om een goede inschatting te maken of deze persoon matcht bij een organisatie. Wanneer wij (na screening) overtuigd zijn van het feit dat een bepaalde sollicitant bij een bepaalde functie past, zullen wij deze vrijblijvend bij jou als werkgever onder de aandacht brengen. Onze werkwijze is namelijk op basis van no cure, no pay. Vervolgens volgt vaak een sollicitatiegesprek bij het bedrijf, waarbij jij als werkgever een (hopelijk positief) gevoel kunt krijgen bij de sollicitant. Pas op het moment dat de kracht daadwerkelijk gaat starten, volgt een overeenkomst met daarbij een prijsafspraak per gewerkt uur. Je ontvangt van ons (vaak wekelijks) een factuur met daarop de gewerkte uren x het afgesproken uurtarief, waarin ook onze marge zit.

De uitzendkracht krijgt via Brabant Match een arbeidsovereenkomst aangeboden, waardoor het werkgeverschap niet bij jou als werkgever ligt en je alleen opdrachtgever bent. Dit betekent simpelweg dat vrijwel alle werkgeversrisico’s niet bij jou als opdrachtgever liggen. Dat maakt ondernemen weer net een beetje efficiënter!

 

        De voordelen van uitzenden via Brabant Match:

  • Brabant Match verzorgt de werving en selectie van de kandidaat
  • De uitzendkracht staat niet op je loonlijst
  • Je kunt de uitzendkracht zeer flexibel inzetten
  • Je betaalt alleen voor de gewerkte uren
  • Geen werkgeversrisico bij ziekte van de uitzendkracht
  • Geen werkgeverslasten of overige verplichtingen
  • Zeer beperkte opzegtermijn

Ons werkgebied

Brabant Match richt zich voornamelijk op bedrijven en werkzoekenden in een straal van ongeveer 20 kilometer rondom Gemert. Wij geloven in de kracht van het lokale netwerk en doen er alles aan om zoveel mogelijk in de lokale markt aanwezig te zijn. Onze sterke kennis van de lokale markt komt ten goede aan zowel de bedrijven waar we mee samenwerken als de werkzoekenden die we bemiddelen. Hierdoor kunnen we sneller schakelen en kunnen we werkzoekenden hulp bieden, terwijl er misschien niet eens een passende vacature open staat. Wanneer wij bepaalde positieve eigenschappen in een werkzoekende zien, kunnen wij snel een match maken naar een passend bedrijf uit de regio en kunnen we dit bedrijf hiervoor benaderen.

Op zoek naar een uitdaging?

Zet je eerste stap in een nieuwe carrière!

Upload je CV en wij gaan de perfecte baan voor je zoeken (in je woonomgeving!)