Over uitzenden

Uitzendkrachten van Brabant Match

Bent u op zoek naar passende, vaste medewerkers, maar krijgt u ze niet gevonden? Of heeft u tijdelijk extra versterking nodig door bijvoorbeeld drukte of ziekte? Brabant Match kan vaak op korte termijn zorgen voor de juiste medewerker(s). Door te kiezen voor een uitzendkracht, zorgt u voor extra flexibiliteit binnen uw bedrijf. Bevalt dit zo goed dat u de kracht namens het bedrijf een vast contract wilt aanbieden? Na een periode van uitzenden is dit bij Brabant Match gewoon mogelijk.

Wat betekent ‘uitzenden’ precies?

Uitzenden is de meest flexibele vorm van onze dienstverlening. Wij gaan voor opdrachtgevers op zoek naar de juiste medewerker. Een juiste medewerker is niet simpelweg iemand die qua CV voldoet aan de selectiecriteria van een vacature, maar ook qua type en mentaliteit past bij een bedrijf. Brabant Match kijkt verder dan alleen een CV. Wij willen de persoon achter een CV leren kennen om een goede inschatting te maken of deze persoon matcht bij een opdrachtgever. Wanneer wij (na screening) overtuigd zijn van het feit dat een bepaalde sollicitant bij een bepaalde functie past, zullen wij deze vrijblijvend bij u als opdrachtgever onder de aandacht brengen. Onze werkwijze is namelijk op basis van no cure, no pay. Vaak volgt dan een sollicitatiegesprek bij het bedrijf, waarbij u als opdrachtgever een (hopelijk positief) gevoel krijgt bij de sollicitant. Pas op het moment dat de kracht daadwerkelijk gaat starten, volgt een overeenkomst met daarbij een prijsafspraak per gewerkt uur. U ontvangt van ons (vaak wekelijks) een factuur met daarop de gewerkte uren vermenigvuldigd met het afgesproken uurtarief, waarin ook onze marge zit.

De uitzendkracht krijgt via Brabant Match een arbeidsovereenkomst aangeboden, waardoor het werkgeverschap niet bij u als werkgever ligt en u alleen opdrachtgever bent. Dit betekent simpelweg dat vrijwel alle werkgeversrisico’s niet bij u als opdrachtgever liggen. Dat maakt ondernemen weer net een beetje fijner!

 

        De voordelen van uitzenden via Brabant Match:

  • Wij verzorgen de werving en selectie van de kandidaat
  • De uitzendkracht staat niet op uw loonlijst
  • U kunt de uitzendkracht zeer flexibel inzetten
  • U betaalt alleen voor gewerkte uren
  • Geen werkgeversrisico bij ziekte van de uitzendkracht
  • Geen werkgeverslasten of overige verplichtingen
  • Opzegtermijn is zeer beperkt

Wij zoeken en vinden kandidaten in de meest actuele databases, waaronder:

Op zoek naar een uitdaging?

Zet je eerste stap in een nieuwe carrière!

Schrijf je vandaag nog in en laat ons zoeken naar de perfecte baan.