Over payroll

Payroll via Brabant Match is laagdrempelig en gewoon goed geregeld! Wij zorgen dat het volledige werkgeverschap bij jou uit handen wordt genomen; dat is wel zo prettig. Payrollen betekent het inzetten van je eigen geworven arbeidskrachten met de flexibiliteit van een uitzendkracht. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Kortom: jij zorgt voor de kandidaat, wij zorgen voor de rest.

Bij goed werkgeverschap komt veel kijken. Het begint al bij het maken van een goede arbeidsovereenkomst en een correcte inschaling in de juiste CAO. Daarnaast krijg je te maken met pensioenvoorzieningen, verloning, verzuimbegeleiding en meer. Wanneer je via Brabant Match kiest voor payroll, is voor jouw medewerkers alles goed geregeld. Wij zorgen namelijk voor een juiste inschaling in de CAO, we regelen dat de arbeidsovereenkomst samengesteld wordt, gaan (indien gewenst) bij ons op kantoor met de kandidaat in gesprek en lichten alle ins en outs toe. Daarnaast zorgen we voor de uitbetaling van de uitzendkracht, het opbouwen van reserveringen, het afdragen fiscale verplichtingen, etc. Ook voor CAO vragen, salarisvragen, en dergelijke zijn zowel jij als de uitzendkracht bij Brabant Match aan het juiste adres. Bovendien kun je de uitzendkracht mee laten profiteren van collectieve voordelen en heb je geen werkgeversrisico bij ziekte van de kracht. Wij regelen de verzuimbegeleiding!

Alle voordelen van payroll via Brabant Match:

  • Je betaalt alleen de gewerkte uren
  • De uitzendkracht staat niet op je loonlijst
  • Tot 5,5 jaar flexibel inzetten van personeel
  • Geen werkgeversrisico bij ziekte van de kracht
  • Geen werkgeverslasten of overige verplichtingen
  • Zeer beperkte opzegtermijn
  • Gratis gebruik kunnen maken van een deskundige helpdesk
  • Inloopkantoor in Gemert voor vragen of opmerkingen vanuit jou of de medewerker
  • Dit alles tegen zéér gunstige tarieven!

Hebben we je interesse gewekt in payroll via Brabant Match of wil je graag meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf!

Ons werkgebied

Brabant Match richt zich voornamelijk op bedrijven en werkzoekenden in een straal van ongeveer 20 kilometer rondom Gemert. Wij geloven in de kracht van het lokale netwerk en doen er alles aan om zoveel mogelijk in de lokale markt aanwezig te zijn. Onze sterke kennis van de lokale markt komt ten goede aan zowel de bedrijven waar we mee samenwerken als de werkzoekenden die we bemiddelen. Hierdoor kunnen we sneller schakelen en kunnen we werkzoekenden hulp bieden, terwijl er misschien niet eens een passende vacature open staat. Wanneer wij bepaalde positieve eigenschappen in een werkzoekende zien, kunnen wij snel een match maken naar een passend bedrijf uit de regio en kunnen we dit bedrijf hiervoor benaderen.

Op zoek naar een uitdaging?

Zet je eerste stap in een nieuwe carrière!

Upload je CV en wij gaan de perfecte baan voor je zoeken (in je woonomgeving!)