Over payroll

Payroll via Brabant Match is laagdrempelig en gewoon goed geregeld! Wij zorgen dat het volledige werkgeverschap bij u uit handen wordt genomen. Payrollen betekent het inzetten van uw eigen geworven arbeidskrachten met de flexibiliteit van een uitzendkracht. U betaalt alleen voor daadwerkelijk gewerkte uren. Kortom: u zorgt voor de kandidaat, wij zorgen voor de rest.

Bij goed werkgeverschap komt veel kijken. Het begint al bij het maken van een goede arbeidsovereenkomst en een correcte inschaling in de juiste CAO. Daarnaast krijgt u te maken met pensioenvoorzieningen, verloning, verzuimbegeleiding en meer. Wanneer u via Brabant Match kiest voor payroll, is voor uw medewerkers alles goed geregeld. Wij zorgen namelijk voor een juiste inschaling in de CAO, we regelen dat de arbeidsovereenkomst samengesteld wordt, gaan (indien gewenst) bij ons op kantoor met de kandidaat in gesprek en lichten alle ins en outs toe. Daarnaast zorgen we voor de uitbetaling van de uitzendkracht, het opbouwen van reserveringen, het afdragen van fiscale verplichtingen en meer. Ook voor CAO vragen, salarisvragen, en dergelijke zijn zowel u als de uitzendkracht bij Brabant Match aan het juiste adres. Bovendien kunt u de uitzendkracht mee laten profiteren van collectieve voordelen en heeft u geen werkgeversrisico bij ziekte van de kracht. Wij regelen de verzuimbegeleiding!

“Of gewoon op z’n Brabants: tis vrêkkes skôn.”

De voordelen van payroll via Brabant Match:

  • U betaalt alleen daadwerkelijk gewerkte uren
  • De uitzendkracht staat niet op uw loonlijst
  • Geen werkgeversrisico bij ziekte van de kracht
  • Geen werkgeverslasten of overige verplichtingen
  • Zeer beperkte opzegtermijn
  • Gratis gebruik kunnen maken van een deskundige helpdesk
  • Inloopkantoor in Gemert voor vragen of opmerkingen vanuit u of de medewerker
  • Dit alles tegen zéér gunstige tarieven!

Hebben we uw interesse gewekt in payroll via Brabant Match of wilt u graag meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Tijd voor iets nieuws?

Zet nu je eerste stap!

Biedt je huidige baan onvoldoende uitdaging? Heb je om wat voor reden dan ook je koffers gepakt (of moeten pakken) bij je huidige werkgever? Brabant Match helpt je aan een baan die echt bij je past, of liever gezegd, die echt matcht! Door onze lokale focus hoef je nooit ver te reizen naar je nieuwe werk en pas je met jouw normen en waarden perfect in de bedrijfscultuur. Kom eens langs; de koffie staat klaar.