Ik zoek personeel.

Brabant Match is gespecialiseerd in uitzenden, payroll en werving & selectie. Op korte termijn kunnen wij zorgen voor de juiste versterking. Hiermee nemen we u tijd en moeite uit handen en kunt u zich bezighouden met echt ondernemen.

“Hallo? Is er echt niemand die even koffie kan halen?”

Wanneer u kiest voor uitzenden via Brabant Match, kiest u voor extra flexibiliteit binnen uw bedrijf. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste werkkracht(en) en zullen deze vrijblijvend bij u als werkgever onder de aandacht brengen. Hier geldt het no cure, no pay principe. Na een sollicitatiegesprek met de kandidaat krijgt u hopelijk een positief gevoel over de sollicitant en kan deze gaan starten. U ontvangt van ons vaak wekelijks een factuur met daarop de gewerkte uren vermenigvuldigd met het afgesproken uurtarief. Na een periode van uitzenden is het aanbieden van een vast contract gewoon mogelijk.

Wanneer u kiest voor payroll via Brabant Match, kiest u voor laagdrempeligheid en een goed geregelde service. Het volledige werkgeverschap wordt bij u uit handen genomen en u betaalt alleen voor daadwerkelijk gewerkte uren. U zorgt dus voor de kandidaat en wij nemen een verantwoordelijkheid voor alle rest. Hiermee hoeft u zich niet meer te bekommeren over het maken van goede arbeidsovereenkomsten, een correcte inschaling in de juiste CAO of pensioenvoorzieningen, verloning en verzuimbegeleiding. De uitzendkracht staat niet op uw loonlijst en u heeft geen werkgeversrisico bij ziekte van de kracht. Bovendien heeft u geen werkgeverslasten of overige verplichtingen. Het opzegtermijn is zeer beperkt en u kunt gratis gebruikmaken van een deskundige helpdesk.

Wanneer u kiest voor werving & selectie via Brabant Match, kiest u voor een besparing tot wel 30% ten opzichte van andere uitzendbureaus. U wilt hiermee een goede arbeidskracht direct zelf in dienst nemen en profiteren van de meest scherpe tarieven op no cure, no pay basis. Wij plaatsen advertenties, voeren intakegesprekken en stellen geschikte kandidaten aan u voor. Daarna voert u als werkgever sollicitatiegesprekken met de door ons (en u) geschikt bevonden kandidaten en neemt u een kracht in dienst. Dan pas sturen wij een factuur. Zo hoeft u niets te betalen als we er niet uit lijken te komen.

Benieuwd geworden naar wat we voor u kunnen betekenen?
Check onze informatiepagina’s over uitzenden, payroll en werving & selectie via Brabant Match!

Tijd voor iets nieuws?

Zet nu je eerste stap!

Biedt je huidige baan onvoldoende uitdaging? Heb je om wat voor reden dan ook je koffers gepakt (of moeten pakken) bij je huidige werkgever? Brabant Match helpt je aan een baan die echt bij je past, of liever gezegd, die echt matcht! Door onze lokale focus hoef je nooit ver te reizen naar je nieuwe werk en pas je met jouw normen en waarden perfect in de bedrijfscultuur. Kom eens langs; de koffie staat klaar.