Onze visie

Brabant Match is een uitzendbureau dat actief is in de regio Gemert, Boekel, Uden, Veghel, Deurne, Helmond en andere aangrenzende gemeenten. Wij zijn gespecialiseerd in uitzenden, detacheren, payroll en werving & selectie. Ons team bestaat uit een groep jonge medewerkers die allen gemotiveerd zijn om jou aan een passende baan te helpen. Onze motivatie is even hoog om je bedrijf te voorzien van de juiste medewerkers. Ben je werkzoekend of juist op zoek naar nieuwe hulpkrachten? Brabant Match helpt jou verder!

Benieuwd naar ons enthousiaste team van medewerkers?

Brabant Match onderscheidt zich van andere uitzendbureaus door net dat beetje verder te gaan in haar dienstverlening. Zo kijken we niet alleen maar naar je CV, maar ook naar je karakter en motivatie. Dit is als werkzoekende namelijk minstens zo belangrijk. We zijn geen fan van formele, deftige, saaie gesprekken. Toekomstige werknemers en huidige werkgevers leren we het liefst kennen middels een open, betrokken en informele wijze. Samen koffie drinken en helder en betrokken met elkaar communiceren geldt voor ons als standaard. Uiteindelijk is ons doel natuurlijk om jou een baan aan te kunnen bieden die bij je matcht, of een werknemer te vinden die past binnen jouw bedrijfsprofiel. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Bij Brabant Match kom je niet voor onverwachte kleine lettertjes te staan en verschaffen we heldere en complete uitleg. We zijn een open, eerlijk en betrouwbaar uitzendbureau. Wanneer je weet wat je wilt, kunnen wij aan de slag gaan om mogelijkheden voor je te gaan zoeken. En geloof ons: Brabant Match doet haar uiterste best om jouw wensen in vervulling te laten gaan. Niets is mooier dan een baan die bij je past of de juiste medewerkers in je bedrijf. We gaan ervoor, samen!

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Ons werkgebied

Brabant Match richt zich voornamelijk op bedrijven en werkzoekenden in een straal van ongeveer 20 kilometer rondom Gemert. Wij geloven in de kracht van het lokale netwerk en doen er alles aan om zoveel mogelijk in de lokale markt aanwezig te zijn. Onze sterke kennis van de lokale markt komt ten goede aan zowel de bedrijven waar we mee samenwerken als de werkzoekenden die we bemiddelen. Hierdoor kunnen we sneller schakelen en kunnen we werkzoekenden hulp bieden, terwijl er misschien niet eens een passende vacature open staat. Wanneer wij bepaalde positieve eigenschappen in een werkzoekende zien, kunnen wij snel een match maken naar een passend bedrijf uit de regio en kunnen we dit bedrijf hiervoor benaderen.

Op zoek naar een uitdaging?

Zet je eerste stap in een nieuwe carrière!

Upload je CV en wij gaan de perfecte baan voor je zoeken (in je woonomgeving!)