Onze visie

Brabant Match is een uitzendbureau dat actief is in regio Gemert, Boekel, Uden, Veghel, Deurne, Helmond en andere aangrenzende gemeenten. Wij zijn gespecialiseerd in uitzenden, detacheren, payroll en werving & selectie. Ons team bestaat uit een groep jonge medewerkers die allen gemotiveerd zijn om jou aan een passende baan te helpen. We kunnen eveneens je bedrijf voorzien van de juiste werkkrachten. Ben je werkzoekend of juist op zoek naar nieuwe hulpkrachten? Brabant Match helpt je verder!

>>>>> Schrijf je in als werkzoekende! <<<<<

Brabant Match onderscheidt zich van andere uitzendbureaus door net dat beetje verder te gaan in haar dienstverlening. Zo kijken we niet alleen naar je CV, maar ook naar je karakter en motivatie. Dit is voor een werkzoekende namelijk minstens zo belangrijk. We zijn geen fan van formele, deftige, saaie gesprekken. Toekomstige werknemers en opdrachtgevers leren we het liefst kennen middels een open, betrokken en informele wijze. Samen koffie drinken en helder en betrokken met elkaar in gesprek gaan, geldt voor ons als standaard. Uiteindelijk is ons doel natuurlijk om jou een baan aan te kunnen bieden die bij je matcht, of een werkkracht te vinden die past binnen jouw bedrijfsprofiel. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Bij Brabant Match kom je niet voor onverwachte kleine lettertjes te staan en verschaffen we heldere en complete uitleg. We zijn een open, eerlijk en betrouwbaar uitzendbureau. Wanneer je weet wat je wilt, kunnen wij aan de slag gaan om mogelijkheden voor je te gaan zoeken. En geloof ons: Brabant Match doet haar uiterste best om jouw wensen in vervulling te laten gaan. Niets is mooier dan een baan die bij je past of de juiste werkkrachten in je bedrijf. We gaan ervoor, samen!

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Ons werkgebied

Brabant Match richt zich voornamelijk op bedrijven, opdrachtgevers en werkzoekenden in een straal van ongeveer 20 kilometer rondom Gemert. Wij geloven in de kracht van het lokale netwerk en doen er alles aan om zoveel mogelijk in de lokale markt actief te zijn. Onze kennis van de lokale markt komt ten goede aan zowel de bedrijven en opdrachtgevers waar we mee samenwerken als de werkzoekenden die we bemiddelen. Hierdoor kunnen we sneller schakelen en werkzoekenden hulp bieden, terwijl er misschien niet eens een passende vacature openstaat. Wanneer wij bepaalde positieve eigenschappen in een werkzoekende zien, kunnen wij snel een match maken naar een passende opdrachtgever uit de regio en kunnen we deze opdrachtgever hierover benaderen.

Op zoek naar een uitdaging?

Zet je eerste stap in een nieuwe carrière!

Upload je CV en wij gaan zoeken naar een baan die bij je past!