Roy van Berlo

Eigenaar

Mijn naam is Roy van Berlo, geboren op 20 april 1984. In februari 2013 heb ik Brabant Match opgericht. Ik was op dat moment al ruim 5 jaar actief in de uitzendbranche en zag mogelijkheden om een bedrijf op te zetten dat de markt net op een andere manier benadert.

Vanuit het idee dat niet alleen de klant (het bedrijf) maar ook de kracht (werkzoekende) koning is, zijn wij aan de slag gegaan om als bedrijf nét een beetje verder te gaan in onze dienstverlening voor beide partijen. Wij denken niet in massa, wij denken in kwaliteit en toegevoegde waarde waarbij eerlijkheid en transparantie voorop staat. Inmiddels is gebleken dat onze formule werkt en dat de markt ook toe was aan deze manier van werken.

Hierdoor is het team in een paar jaar uitgegroeid tot wat het nu is, een gezellig team van 6 medewerkers en een stagiaire. Vanuit onze locatie aan de Mark bedienen we vol enthousiasme klanten en krachten in een straal van ongeveer 20 kilometer rondom Gemert.

Heb je interesse in onze diensten of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Loop gerust bij ons binnen!

Contact: roy@brabantmatch.nl
Linkedinhttps://www.linkedin.com/in/royvanberlo/

Piet-Hein Michels

Bedrijfsleider

Mijn naam is Piet-Hein Michels, geboren op 4 maart 1983. Vanaf 2007 heb ik Roy (zie hierboven) opgevolgd als filiaalmanager van Intertoys Wijn Gemert. Tijdens die periode heb ik mijn 4-jarige Hbo-deeltijd opleiding Commerciële Economie gevolgd. Vanaf 1 december 2011 ben ik begonnen bij ADL Narrowcasting in Schijndel als Office Manager. Later doorgegroeid tot projectmanager en designer.

Na circa 4,5 jaar nam Roy contact met me op om eens een “biertje te gaan drinken”. Al snel bleek dat Roy op zoek was naar uitbreiding bij Brabant Match. De open, persoonlijke en unieke benadering van klanten die wij destijds hanteerden bij Intertoys is doorgezet bij Brabant Match. Reden genoeg om de uitdaging aan te gaan!

Wij zijn er om met name op persoonlijk vlak, de match te zoeken tussen bedrijf en kandidaat. Een CV is één, maar de persoonlijkheid erachter is belangrijker, deze moet passen bij een bedrijf en toekomstig collega’s. Dit i.c.m. een bak koffie en de nodige Brabantse (Gimmertse) gezelligheid lukt het ons om kandidaten vaak voor langere termijn te plaatsen!

Contact: piet-hein@brabantmatch.nl
Linkedinhttps://www.linkedin.com/in/piet-hein-michels-3567051b/

Sanne Driessens

Consultant

Mijn naam is Sanne Driessens. Ik ben geboren op 2 februari 1987 en ik woon samen met mijn vriend in Gemert. Sinds november 2013 ben ik werkzaam bij Brabant Match, waar ik iedere dag met veel plezier naartoe ga! We werken hier met een hecht team van inmiddels 7 personen, waarbij iedereen elkaar perfect aanvult.

Mijn functie bestaat veelal uit het bezoeken van bedrijven, het werven van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken met kandidaten. Maar ook alle bijbehorende taken, zoals het opstellen van vacatureteksten of het bijwonen van een functioneringsgesprek komen aan bod. Een dag ziet er nooit hetzelfde uit!

Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature zie ik iedere keer opnieuw als een mooie uitdaging, waarbij we er met het hele team voor gaan. We willen altijd een stapje verdergaan, voor zowel onze opdrachtgevers als de kandidaten en krijgen dan ook vaak te horen dat onze werkwijze als ‘’uniek’’ wordt ervaren. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen!

Contact: sanne@brabantmatch.nl
Linkedinhttps://www.linkedin.com/in/sanne-driessens-207404bb/

Kim Lekatonpessy

Consultant

Mijn naam is Kim Lekatonpessy, geboren op 18 juli 1985, en ik versterk sinds augustus 2017 het team van Brabant Match. Ik woon samen met mijn man en onze twee kinderen in Gennep.

Bij Brabant Match ben ik werkzaam als consultant en richt ik me met name op het matchen van kandidaat en opdrachtgever. Binnen het team heerst een hele fijne sfeer en zijn we allen erg gemotiveerd om het verlengstuk te zijn van onze kandidaten en opdrachtgevers.

Ik ben een echt mensen mens en vind het erg belangrijk net een stapje verder te gaan in onze service. Om de juiste match te kunnen maken, wil ik meer zien en weten dan een cv en ga ik graag met beide partijen in gesprek.

Contact: kim@brabantmatch.nl
Linkedinhttps://www.linkedin.com/in/kim-lekatonpessy-6a44a214a/

Esther van Hoek

Consultant

Mijn naam is Esther van Hoek. Ik ben geboren op 31 augustus 1986 en woon samen met mijn vriend in Mierlo. Sinds juni 2018 versterk ik het Brabant match team, waar ik direct in een warm bad ben ontvangen. Onder andere dankzij mijn collega’s ga ik met plezier naar het werk, waar ik iedere dag nog veel van leer.

Mijn functie bij Brabant match bestaat uit het werven van kandidaten, het voeren van “sollicitatie”- en kennismakingsgesprekken en het voorstellen van kandidaten bij onze opdrachtgevers.

Ik ben een persoon die op het gevoel af gaat, een echt mensen mens, waardoor ik graag meer zie en hoor dan alleen een CV die online verschijnt.

Mijn dagelijkse uitdaging is het vinden van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Contact: esther@brabantmatch.nl
Linkedinhttps://www.linkedin.com/in/esther-van-hoek-17281965/

Lotte Driessens

Hoofd administratie

Ik ben Lotte Driessens, geboren 3 november 1989 en werk al vanaf 2013 bij Brabant Match. Ik ben binnen Brabant Match verantwoordelijk voor het contractbeheer en de verloning van de medewerkers en dat doe ik elke dag met veel plezier! Zowel krachten als klanten kunnen bij mij terecht voor alle vragen over de betalingen, facturen en contracten.

Bij Brabant Match staat vooral service hoog in het vaandel, wat ik ook erg belangrijk vind. Wij proberen het de klanten en krachten altijd zo makkelijk mogelijk te maken. Zo hoeven bijvoorbeeld werkende krachten bij ons niet in te loggen om de gewerkte uren door te geven, maar volstaat bij ons vaak een simpel whatsappje of telefoontje al. Ik regel de rest!

Contact: lotte@brabantmatch.nl
Linkedinhttps://www.linkedin.com/in/lotte-driessens-298468100/

Rody Hermkens

Marketing manager + blogschrijver

Mijn naam is Rody Hermkens, geboren op 27 augustus 1993. Sinds mei 2017 ben ik werkzaam bij Brabant Match, waar ik verantwoordelijk ben voor  de volledige marketing en communicatie. Ik druk in feite een bepaalde stempel op Brabant Match, in alles wat wij zeggen en doen.

Op Tilburg University heb ik de masteropleiding Bedrijfscommunicatie en Digitale Media succesvol afgerond. In de loop van mijn opleiding ben ik geïnteresseerd geraakt in het zoeken naar manieren om bedrijven effectief te promoten. Voor Brabant Match is het van belang dat we persoonlijk te werk (blijven) gaan, actief blijven op social media en dat we manieren blijven ontdekken om het bedrijf en de services uit te breiden. Onze blogartikelen en vlotte tone of voice doen het ontzettend goed en dragen bij aan het informele en toegankelijke karakter dat we uit willen stralen.

Roy en Piet-Hein zijn geen onbekenden voor mij. In de “Intertoys tijd” werd ik regelmatig voorzien van goede raad over de nieuwste consolegames. Erg leuk als je jaren later dan samen aan de slag kunt binnen hetzelfde bedrijf.

Werken bij Brabant Match betekent werken in een team vol jonge en enthousiaste collega’s. Gezelligheid voorop, maar met een scherp oog voor het boeken van succes.

Contact: rody@brabantmatch.nl
Linkedinhttps://www.linkedin.com/in/rodyhermkens/

Tijd voor iets nieuws?

Zet nu je eerste stap!

Biedt je huidige baan onvoldoende uitdaging? Heb je om wat voor reden dan ook je koffers gepakt (of moeten pakken) bij je huidige werkgever? Brabant Match helpt je aan een baan die echt bij je past, of liever gezegd, die echt matcht! Door onze lokale focus hoef je nooit ver te reizen naar je nieuwe werk en pas je met jouw normen en waarden perfect in de bedrijfscultuur. Kom eens langs; de koffie staat klaar.