Roy van Berlo

Mijn naam is Roy van Berlo en ik ben 33 jaar oud. In februari 2013 heb ik Brabant Match opgericht. Ik was op dat moment al ruim 5 jaar actief in de uitzendbranche en zag mogelijkheden om een bedrijf op te zetten dat de markt net op een andere manier benadert.

Vanuit het idee dat niet alleen de klant (het bedrijf) maar ook de kracht (werkzoekende) koning is, zijn wij aan de slag gegaan om als bedrijf nét een beetje verder te gaan in onze dienstverlening voor beide partijen. Wij denken niet in massa, wij denken in kwaliteit en toegevoegde waarde waarbij eerlijkheid en transparantie voorop staat. Inmiddels is gebleken dat onze formule werkt en dat de markt ook toe was aan deze manier van werken.

Hierdoor is het team in een paar jaar uitgegroeid tot wat het nu is, een gezellig team van 6 medewerkers en een stagiaire. Vanuit onze locatie aan de Scheiweg, bedienen we vol enthousiasme klanten en krachten in een straal van ongeveer 20 kilometer rondom Gemert.

Heb je interesse in onze diensten of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Loop gerust bij ons binnen!

Piet-Hein Michels

Mijn naam is Piet-Hein Michels, geboren op 4 maart 1983. Vanaf 2007 heb ik Roy (zie hierboven) opgevolgd als filiaalmanager van Intertoys Wijn Gemert. Tijdens die periode heb ik mijn 4-jarige Hbo-deeltijd opleiding Commerciële Economie gevolgd. Vanaf 1 december 2011 ben ik begonnen bij ADL Narrowcasting in Schijndel als Office Manager. Later doorgegroeid tot projectmanager en designer.

Na circa 4,5 jaar nam Roy contact met me op om eens een “biertje te gaan drinken”. Al snel bleek dat Roy op zoek was naar uitbreiding bij Brabant Match. De open, persoonlijke en unieke benadering van klanten die wij destijds hanteerden bij Intertoys is doorgezet bij Brabant Match. Reden genoeg om de uitdaging aan te gaan!

Wij zijn er om met name op persoonlijk vlak, de match te zoeken tussen bedrijf en kandidaat. Een CV is één, maar de persoonlijkheid erachter is belangrijker, deze moet passen bij een bedrijf en toekomstig collega’s. Dit i.c.m. een bak koffie en de nodige Brabantse (Gimmertse) gezelligheid lukt het ons om kandidaten vaak voor langere termijn te plaatsen!

Sanne Driessens

Mijn naam is Sanne Driessens. Ik ben 30 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Gemert. Sinds november 2013 ben ik werkzaam bij Brabant Match, waar ik iedere dag met veel plezier naartoe ga! We werken hier met een hecht team van inmiddels 7 personen, waarbij iedereen elkaar perfect aanvult.

Mijn functie bestaat veelal uit het bezoeken van bedrijven, het werven van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken met kandidaten. Maar ook alle bijbehorende taken, zoals het opstellen van vacatureteksten of het bijwonen van een functioneringsgesprek komen aan bod. Een dag ziet er nooit hetzelfde uit!

Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature zie ik iedere keer opnieuw als een mooie uitdaging, waarbij we er met het hele team voor gaan. We willen altijd een stapje verdergaan, voor zowel onze opdrachtgevers als de kandidaten en krijgen dan ook vaak te horen dat onze werkwijze als ‘’uniek’’ wordt ervaren. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen!

Lotte Driessens

Ik ben Lotte Driessens en werk al vanaf 2013 bij Brabant Match. Ik ben binnen Brabant Match verantwoordelijk voor het contractbeheer en de verloning van de medewerkers en dat doe ik elke dag met veel plezier! Zowel krachten als klanten kunnen bij mij terecht voor alle vragen over de betalingen, facturen en contracten.

Bij Brabant Match staat vooral service hoog in het vaandel, wat ik ook erg belangrijk vind. Wij proberen het de klanten en krachten altijd zo makkelijk mogelijk te maken. Zo hoeven bijvoorbeeld werkende krachten bij ons niet in te loggen om de gewerkte uren door te geven, maar volstaat bij ons vaak een simpel whatsappje of telefoontje al. Ik regel de rest!

Kim Lekatonpessy

Mijn naam is Kim Lekatonpessy en ik versterk sinds augustus 2017 het team van Brabant Match. Ik woon samen met mijn man en onze twee kinderen in Gennep.

Bij Brabant Match ben ik werkzaam als consultant en richt ik me met name op het matchen van kandidaat en opdrachtgever. Binnen het team heerst een hele fijne sfeer en zijn we allen erg gemotiveerd om het verlengstuk te zijn van onze kandidaten en opdrachtgevers.

Ik ben een echt mensen mens en vind het erg belangrijk net een stapje verder te gaan in onze service. Om de juiste match te kunnen maken, wil ik meer zien en weten dan een cv en ga ik graag met beide partijen in gesprek.

Rody Hermkens

Mijn naam is Rody Hermkens en ik ben 24 jaar oud. Sinds mei 2017 ben ik werkzaam voor Brabant Match, waar ik een verantwoordelijkheid neem voor marketing gerelateerde activiteiten.

Op Tilburg University heb ik de masteropleiding Bedrijfscommunicatie en Digitale Media succesvol afgerond. In de loop van mijn opleiding ben ik geïnteresseerd geraakt in het vinden van manieren om bedrijven effectief te promoten. Voor Brabant Match is het van belang dat we persoonlijk te werk (blijven) gaan, actief blijven op sociale media en dat we manieren vinden om het bedrijf en de services uit te breiden. De juiste aandacht voor werkzoekenden en functioneren als een partner in de zoektocht naar een baan.

Roy en Piet-Hein zijn geen onbekenden voor mij. In de “Intertoys tijd” werd ik regelmatig voorzien van goede raad over de nieuwste consolegames. Erg leuk als je jaren later dan samen aan de slag kunt binnen hetzelfde bedrijf.

Werken bij Brabant Match betekent werken in een team vol jonge en enthousiaste collega’s. Gezelligheid voorop, maar met een scherp oog voor het boeken van succes.

Iris Jansen Duighuizen

Mijn naam is Iris Jansen Duighuizen. Ik ben 19 jaar oud en woonachtig in Gemert.  Ik loop sinds februari 2017 stage bij Brabant Match.

Momenteel volg ik de opleiding juridisch medewerker. Binnen deze opleiding heb ik gekozen mijzelf te specialiseren in de richting personeel en arbeid. Ik ben vier dagen in de week op kantoor bij Brabant Match te vinden en één dag breng ik door op school. Ik ben nu al een ruime tijd werkzaam bij Brabant Match en heb hier erg naar mijn zin. Het zijn leuke collega’s en er hangt een fijne werksfeer.

Het is voor mijn een hele leerzame stage, waarbij ik ook de gelegenheid krijg om veel werkzaamheden uit te mogen voeren en mijzelf echt te ontplooien. Verder ben ik in de weekenden ook te vinden achter de bar. Ben dan ook altijd in voor een gezellig praatje.

Op zoek naar een uitdaging?

Zet je eerste stap in een nieuwe carrière!

Upload je CV en wij gaan zoeken naar een baan die bij je past!