Over Brabant Match

“Hallo, ga eens opzij. Dit is mijn werkplek.”

Brabant Match is een uitzendbureau met een sterke focus op de lokale markt. Dat betekent dat we actief zijn in Gemert, Boekel, Uden, Veghel, Deurne, Helmond en andere aangrenzende gemeenten. Wij onderscheiden ons van andere uitzendbureaus door net dat beetje verder te gaan voor werkzoekenden en opdrachtgevers die ons benaderen. Met een persoonlijke touch geven wij richting aan ons bedrijf (check onze blogs!). Saaie, formele en ongemakkelijke gesprekken klinken ons vreemd in de oren. Onze consultants zijn eerlijk, betrouwbaar en transparant. Het doel is om jou als werkzoekende aan een baan te helpen die bij je past of jou als opdrachtgever te voorzien van de juiste werknemers. Karakter en motivatie vinden we belangrijk. Een uitgebreid CV is mooi, maar hoeft niet altijd leidend te zijn.

Het team van Brabant Match bestaat uit een groep jonge mensen (met een gemiddelde van 33 jaar oud!) met hart voor hetgeen ze doen. Onze consultants gaan graag de dialoog aan met werkzoekenden en opdrachtgevers. Onze medewerker contractbeheer en verloning is minstens zo fanatiek als onze marketing manager. Brabant Match groeit enorm en is in een mum van tijd uitgegroeid tot het grootste lokale uitzendbureau. And guess what: nu stilstaan is niks voor ons!

 Benieuwd geworden naar ons bedrijf of onze toppers?

Tijd voor iets nieuws?

Zet nu je eerste stap!

Biedt je huidige baan onvoldoende uitdaging? Heb je om wat voor reden dan ook je koffers gepakt (of moeten pakken) bij je huidige werkgever? Brabant Match helpt je aan een baan die echt bij je past, of liever gezegd, die echt matcht! Door onze lokale focus hoef je nooit ver te reizen naar je nieuwe werk en pas je met jouw normen en waarden perfect in de bedrijfscultuur. Kom eens langs; de koffie staat klaar.