Over Brabant Match

Brabant Match

De koffie staat klaar!

Brabant Match is een uitzendbureau met een sterke focus op de lokale markt. Dat betekent dat we actief zijn in Gemert, Boekel, Uden, Veghel, Deurne, Helmond en andere aangrenzende gemeenten. Wij onderscheiden ons van andere uitzendbureaus door net dat beetje verder te gaan voor werkzoekenden en opdrachtgevers die ons benaderen. Met een persoonlijke touch geven wij richting aan ons bedrijf, onze bedrijfsvoering en de gesprekken die we voeren. Met saaie, formele en ongemakkelijke gesprekken hebben we niks. Onze consultants zijn eerlijk, betrouwbaar en transparant. Het doel is om jou als werkzoekende aan een baan te helpen die bij je past of jou als opdrachtgever te voorzien van de juiste werkkrachten. Dit allemaal met veel oog voor het karakter van werkzoekenden en hun motivatie. Een uitgebreid CV is mooi, maar hoeft niet altijd leidend te zijn.

Het team van Brabant Match bestaat uit een groep jonge mensen met hart voor hetgeen ze doen. Onder leiding van Roy van Berlo gaan drie consultants graag de dialoog aan met werkzoekenden en opdrachtgevers. Onze medewerker contractbeheer en verloning is minstens zo fanatiek als onze marketing medewerker. Een enthousiaste stagiaire maakt een hecht team compleet. Brabant Match groeit explosief en is in een mum van tijd uitgegroeid tot een uitzendbureau van formaat. And guess what: we zijn nog lang niet klaar met groeien!

Benieuwd geworden naar ons uitzendbureau of onze enthousiaste medewerkers?                                                                          Bekijk onze informatiepagina of check onze kanjers!                                                                                       ” Top uitzendbureau “

                                                                                               ~ Angeline D.

Op zoek naar een uitdaging?

Zet je eerste stap in een nieuwe carrière!

Upload je CV en wij gaan zoeken naar een baan die bij je past!